Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Veste uriaşă pentru Ionuţ Radu! Românul poate apăra poarta unui gigant din Europa

Veste uriaşă pentru Ionuţ Radu! Românul poate apăra poarta unui gigant din Europa

Stranieri

Comentarii

Ionuţ Radu a rămas la Internazionale Milano, în ciuda ofertelor primite în această vară de la Real Sociedad şi Hellas Verona.

Acum, presa internaţională anunţă că talentatul portar român ar primi o şansă uriaşă din partea antrenorului Simone Inzaghi.

Potrivit Gazzetta dello Sport citat de site-ul internazionale.fr, Ionuţ Andrei Radu ar putea să se bată în acest sezon, cu şanse egale, cu Samir Handanovic pentru postul de titular la Inter: ”Inzaghi nu-l mai consideră pe Samir Handanovic un titular incontestabil” scrie sursa citată, după erorile comise de experimentatul portar.

"Samir Handanovic pare să fi pierdut statutul de neatins şi incontestabil” scrie sursa citată.

”Diferenţa faţă de trecut este că de la sosirea sa la Milano, Handanovic nu a fost niciodată confruntat cu astfel de erori şi s-a bucurat de o anumită „imunitate“ din partea clubului şi a staff-ului tehnic.” scrie sursa citată. ”Dacă Antonio Conte ar fi rămas, Radu ar fi plecat cel mai probabil de la Inter Milano. Sosirea lui Inzaghi îi schimbă statutul şi tot mai mulţi oameni de la Appiano Gentile îl apreciază.  Este evident că tentaţia de a pleca şi de a juca a fost puternică, dar de data aceasta sentimentul creat cu noul personal îi oferă un stimul suplimentar pentru a rămâne la Milano ".

Astfel, portarul român ar urma să primească mai multe şanse în acest sezon decât în mandatul lui Antonio Conte, asigură presa italiană. 

Afla mai multe despre: ionuţ raduinter milano 

viewscnt
Articole similare