Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Vestea care îl va înfuria pe Gigi Becali! Vlad Chiricheş ar putea fi ”deturnat” din drumul către FCSB

Vestea care îl va înfuria pe Gigi Becali! Vlad Chiricheş ar putea fi ”deturnat” din drumul către FCSB

Fotbal

Comentarii

Gigi Becali (65 de ani) îl aşteaptă pe Vlad Chiricheş (33 de ani) cu braţele deschise la FCSB, însă căpitanul echipei naţionale ar putea rămâne în Italia.

Directorul sportiv al celor de la Cremonese, Simone Giacchetta, a declarat că se discută în aceste momente rezilierea contractului lui Vlad Chiricheş.

Nu am primit nicio ofertă pentru Chiricheş. Din acest motiv evaluăm rezilierea contractuală”, a anunţat Giacchetta, pentru sportitalia.com.

Vlad Chiricheş îşi reziliază contractul cu Cremonese

Chiar dacă Gigi Becali a declarat că prioritatea sa numărul unu din această perioadă de ”mercato” este Vlad Chiricheş, fotbalistul ar putea să nu ajungă la FCSB.

Jurnaliştii italieni de la ”tuttocagliari.net” au reamintit faptul că fundaşul român a fost în negocieri avansate cu Cagliari, în urmă cu şase luni, şi ar putea deveni din nou interesant pentru clubul nou-promovat în Serie A, mai ales acum, când este la un pas să devină liber de contract.

Dacă Vlad Chiricheş ar ajunge la o înţelegere cu Cagliari, ar începe al optulea sezon în Serie A, şi ar bifa al patrulea club italian, după Napoli, Sassuolo şi Cremonese.

În caz contrar, are o ofertă consistentă de la FCSB, unde Gigi Becali este gata să-l recompenseze cum se cuvine pe fotbalist şi să nu mai simtă dorul de Italia.

Vlad Chiricheş a mai jucat la FCSB, un an şi jumătate, în perioada ianuarie 2012 - august 2013, când a fost vândut la Tottenham pentru 9,5 milioane de euro.

  • 11 milioane de euro a fost cota de piaţă a lui Vlad Chiricheş în 2014, în tricoul celor de la Tottenham.

Afla mai multe despre: cremonesevlad chirichesgigi becali 

viewscnt
Articole similare