Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Vestea pe care Gigi Becali nu voia să o audă! ”Moruţan nu are un preţ corect!”

Vestea pe care Gigi Becali nu voia să o audă! ”Moruţan nu are un preţ corect!”

FCSB

Comentarii

Olimpiu Moruţan este jucătorul pe care Gigi Becali visează să încaseze milioane de euro.

Galatasaray ar fi fost interesată de Moruţan, dar suma ceruta de Becali (10 milioane de euro) a fost mult prea mare, iar mutarea a intrat în impas. Dan Alexa şi Dinu Gheorghe au vorbit despre această mutare şi cinsideră că mijlocaşul nu se află într-un mediu care îi permite să se dezvolte. Cei doi au spus că Moruţan nu poate pleca pe această sumă, deoarece nu a jucat în cupele europene şi nu a avut evoluţii bune la echipa naţională. 

”Moruţan e un jucător sclipitor, poate face diferenţa, dar pentru nişte milioane trebuie să ai meciuri la naţională, în cupele europene. Nu ştiu dacă face banii ăştia. Îmi e greu să cred că cineva poate da atâţia bani pe un jucător care joacă în Conference League. La Man a fost diferit, a fost decisiv în majoritatea meciurilor”, a spus Dan Alexa pentru ProSport.

”Moruţan nu are un preţ corect!”

”Moruţan nu are un preţ corect. Nu are meciuri la echipa naţională, FCSB nu joacă în cupele europene, nu a prins un turneu final cum a prins Man. Din sclipirile astea… Are câte o execuţie la 2-3 meciuri, apoi dispare, nu ajută echipa. E greu de făcut un preţ pentru el. Cine îl va lua, atunci îl va lua pentru talentul lui. Dacă o să fie pregătit într-un mediu profesionist, atunci poate costa câteva milioane”, a spus şi Dinu Gheorghe pentru ProSport.

Afla mai multe despre: becali-moruţan-fcsb-alexa-dinu gheorghe 

viewscnt
Articole similare