Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Vestea rea primită de Cosmin Contra! Un titular s-a accidentat după victoria cu FC Voluntari: "Sunt la spital"

Vestea rea primită de Cosmin Contra! Un titular s-a accidentat după victoria cu FC Voluntari: "Sunt la spital"

Dinamo București

Comentarii

Dinamo a rupt seria insucceselor din Liga 1, dar a primit şi o veste rea, vineri seară, în urma victoriei cu FC Voluntari, scor 3-0. Cosmin Contra a pierdut un fotbalist important pentru cel puţin o săptămână.

Marco Ehmann s-a accidentat!

Din punct de vedere numeric, Cosmin Contra nu se poate plânge la Dinamo. Totuşi, restanţele salariale şi problemele financiare sunt cele care îi neliniştesc pe dinamovişti. 

Vineri, Dinamo a obţinut cele trei puncte cu FC Voluntari, după un meci bun făcut de fotbaliştii lui Cosmin Contra. Totuşi, staff-ul l-a pierdut pe fundaşul de 20 de ani, Marco Ehmann, cel care a disputat locul de titular, în acest sezon, cu Ricardo Grigore. 

Ehmann are şanse mici să joace împotriva Viitorului, în Cupa României: "M-am lovit în meciul de aseară şi sunt la spital. Am problemele la ligamentele umărului şi mi-a fost recomandat şi trebuie să fac repaus 7-10 zile. Nu ştiu dacă voi juca cu Viitorul Constanţa, asta voi discuta cu antrenorul şi cu cadrele medicale”, a declarat Marco Ehmann pentru doardinamo.ro.

Fundaşul central s-a întors la Dinamo în februarie, iar în acest sezon a fost integralist în trei partide. 

Afla mai multe despre: marco ehmanndinamocosmin contra 

viewscnt
Articole similare