Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Veşti proaste pentru Barcelona! Un star de pe Camp Nou s-a operat şi va fi indisponibil patru luni, după ce s-a accidentat la Euro

Veşti proaste pentru Barcelona! Un star de pe Camp Nou s-a operat şi va fi indisponibil patru luni, după ce s-a accidentat la Euro

FC Barcelona

Comentarii

Ousmane Dembele s-a accidentat în partida dintre Franţa şi Ungaria şi, după ce a avut nevoie de operaţia, va lipsi patru luni.

Barcelona a adus întăriri în atac înaintea noului sezon, pe Memphis Depay şi Sergio Aguero, iar cei doi ar putea deveni titulari mai repede decât se aştepta. Ousmane Dembele, tânărul francez din ofensiva catalanilor, s-a accidentat la Euro, în faţa Ungariei, iar după ce s-a operat, va lipsi patru luni.

Veşti proaste pentru Barcelona!

Pe contul oficial de Twitter, Barcelona a confirmat veştile şi a oferit detalii despre cum a decurs operaţia.

”Operaţia lui Ousmane Dembele s-a efectuat cu succes, pentru un tendon distal dislocat în bicepsul femoral din genunchiul său drept. Efectuată în Turku (Finlanda) de doctorul Lasse Sempainen şi sub supervizarea serviciilor medicale ale FC Barcelona, intervenţia chirurgicală suferită înseamnă că atacantul va fi indisponibil patru luni”, informa clubul catalan.

De când a fost adus de la Borussia Dortmund, Dembele a fost afectat de accidentări constant şi, în general, a dezamăgit. În cei patru ani petrecuţi pe Camp Nou, atacantul franez a însumat 118 partide, în care a reuşit 30 de goluri şi 21 de pase decisive.

Afla mai multe despre: fc barcelonafranţa ungariaousmane dembeleaccidentare dembele 

viewscnt
Articole similare