Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Veşti proaste pentru FC Barcelona! După Sergi Roberto şi Rafinha, catalanii l-au pierdut şi pe Suarez. Cât va lipsi atacantul

Veşti proaste pentru FC Barcelona! După Sergi Roberto şi Rafinha, catalanii l-au pierdut şi pe Suarez. Cât va lipsi atacantul
Comentarii

Luis Suarez va fi indisponibil în următoarele două săptămâni pentru FC Barcelona. Atacantul va urma un tratament cu celule stem la genunchiul drept.

Suarez a acuzat dureri şi nu a fost inclus în lotul catalanilor pentru deplasarea din Olanda, unde FC Barcelona va juca în grupele Ligii Campionilor cu PSV. Valverde nu se va putea baza nici pe Sergi Roberto, timp de trei săptămâni, din cauza unei accidentări la coapsă, suferită în meciul cu Atletico Madrid (1-1).

Iar veştile proaste nu s-au oprit aici. Catalanii l-au pierdut şi pe Rafinha. Brazilianul nu va mai juca în acest sezon din cauza rupturii de ligament de la genunchiul stâng, suferită tot la meciul cu Atletico.

În plus, mijlocaşul brazilian Arthur nu face nici el parte din lot, în timp ce, Ivan Rakitic şi Philippe Coutinho s-au refăcut şi vor face deplasarea la Eindhoven. PSV - FC Barcelona se joacă miercuri, de la ora 22:00, în direct la Telekom Sport 2.

Afla mai multe despre: fc barcelonaspaniala ligaeindhovencoutinho 

viewscnt
Articole similare