Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Veşti proaste pentru Poli Iaşi înaintea meciului cu Sepsi. Trei fotbalişti au fost depistaţi pozitiv cu coronavirus

Veşti proaste pentru Poli Iaşi înaintea meciului cu Sepsi. Trei fotbalişti au fost depistaţi pozitiv cu coronavirus

CSM Poli Iași

Comentarii

Trei fotbalişti de la Poli Iaşi au fost infectaţi cu noul coronavirus înaintea meciului pe care moldovenii îl au programat, pe teren propriu, contra formaţiei Sepsi Sfântu Gheorghe în etapa a şaptea a Ligii 1.

Testele au fost făcute pe 15 octombrie şi au fost verificaţi fotbaliştii, membrii staff-ului tehnic şi administrativ. Poli Iaşi era obligată să facă verificările la finalul săptămânii următoare, însă conducerea a ales ca testarea să fie efectuată mai devreme în scop preventiv.

”Pentru a îndepărta orice risc în cadrul grupului, clubul nostru a ales să efectueze în cursul zilei de 15 octombrie o retestare a componenţilor lotului, membrilor staff-ului tehnic şi administrativ. Rezultatele testului opţional au fost pozitive în cazul a trei reprezentanţi ai CSM Politehnica Iaşi - jucători de fotbal.

«În mod normal ar fi trebuit să ne testăm la finalul săptămânii viitoare, când s-ar fi împlinit cele 14 zile de la precedenta testare. Însă, dat fiind faptul că am avut cazuri pozitive şi că ne preocupă să avem un lot sănătos şi să nu-i punem în pericol pe ceilalţi parteneri de întrecere, am ales să mergem la laborator şi înaintea meciului cu Sepsi. Din nefericire, în contextul epidemiologic în care ne aflăm, în care răspândirea virusul SARS-CoV-2 se face şi la nivel comunitar, am primit şi rezultate pozitive.», a declarat preşedintele Ciprian Paraschiv.

Clubul nostru a informat deja autorităţile cu privire la rezultatele testării şi asteptăm deciziile privind desfăşurarea activităţii la CSM Politehnica Iaşi.”, se arată pe site-ul oficial al clubului.

Poli Iaşi şi Sepsi Sfântu Gheorghe se întâlnesc sâmbătă, de la ora 16:30, într-un meci contând pentru etapa a şaptea din Liga 1. Partida va fi transmisă în direct de către Telekom Sport 1. Cele mai importante faze ale meciului vor fi redate în regim live video pe site-ul www.telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: poli iasisepsi oskliga 1coronavirus 

viewscnt
Articole similare