Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Veşti proaste pentru Zinedine Zidane! Un fundaş titular de la Real este OUT pentru meciul cu Chelsea

Veşti proaste pentru Zinedine Zidane! Un fundaş titular de la Real este OUT pentru meciul cu Chelsea
Comentarii

Zinedine Zidane a avut parte de un ghinion teribil tot sezonul cu accidentările, iar acesta nu pare să se oprească. Real Madrid a confirmat că Raphael Varane va fi indisponibil pentru returul cu Chelsea, din semifinalele Champions League.

Raphael Varane va fi indisponibill pentru returul cu Chelsea din semifinalele Champions League, a confirmat clubul spaniol. Acesta a suferit o accidentare în ultimul meci din campionat, câştigat de Real Madrid 2-0 în faţa Osasunei, şi a fost schimbat la pauză.

Veşti proaste pentru Zinedine Zidane!

Testele efectuate ulterior de medicii echipei au dezvăluit că Varane are o problemă la muşchii adductori şi că va fi indisponibil pentru următoarele două partide, împotriva londonezilor şi a Sevillei. "Varane a fost diagnosticat cu o accidentare la muşchii adductori de la piciorul drept", informau ”los blancos”.

AStfel, lista lungă de absenţe de la Real se măreşte, iar Zidane va avea opţiuni foarte limitate în apărare, fiind posibil nevoit chiar să conteze pe unii dintre juniorii echipei. Carvajal, Vazquez şi Mendy sunt doar câţiva dintre ceilalţi absenţi ai echipei lui Zizou.

Partida Chelsea - Real Madrid se va disputa miercuri şi va fi transmisă în direct pe Telekom SPort 1 şi telekomsport.ro, de la ora 22.

Afla mai multe despre: real madridaccidentări realvaraneramos 

viewscnt
Articole similare