Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Veşti teribile pentru Real Madrid! Un om de bază s-a accidentat. Cât timp va lipsi de pe gazon

Veşti teribile pentru Real Madrid! Un om de bază s-a accidentat. Cât timp va lipsi de pe gazon

Real Madrid

Comentarii

Raphael Varane s-a accidentat în "El Clasico" şi va lipsi cel puţin o lună de pe teren. Pentru postul de fundaş central, Real Madrid se va baza în următoarea perioadă doar pe Sergio Ramos şi Nacho.

Varane si Mariano, accidentaţi
Varane a fost supus în această dimineaţă unor teste care au dezvăluit că suferă de o accidentare la muşchiul adductor al piciorului stang, fapt confirmat de serviciul medical al clubului. În ceea ce îl priveşte pe Mariano, el a suferit o accidentare la coapsa dreaptă şi va lipsi în următoarele 10 zile.

Lopetegui l-a schimbat pe Varane la pauza meciului de pe Camp Nou, după ce jucătorul s-a plâns de dureri. Problemele au apărut după ce fundaşul l-a faultat în careu pe Luis Suarez, în minutul 26. Francezul a continuat să joace până la pauză , sugerând că accidentarea nu este una gravă, dar absenţa sa este importantă, în condiţiile în care Jesús Vallejo este şi el accidentat.

12 meciuri a jucat Varane pentru Real Madrid în acest sezon, în toate competiţiile

Raphael Varane va pierde prima manşă din Copa del Rey împotriva echipei din Liga a 3-a, UD Melilla, meciurile din campionat cu Valladolid, Celta Vigo şi Eibar, iar în Uefa Champions League nu va fi disponibil pentru meciurile cu Viktoria Plzen şi AS Roma. Francezul poate reveni în meciul de campionat cu Valencia, de la începutul lui decembrie.

Mariano, cel care a primit un verdict mai blând şi va lipsi numai 10 zile, va pierde meciul din cupa Spaniei, meciul de campionat cu Valladolid şi partida din Champions League contra cehilor de la Viktoria Plzen. Spaniolul va reveni pe teren în meciul de campionat cu Celta Vigo, de pe 11 noiembrie.

articol scris de Cristian Pintea

Afla mai multe despre: varanereal madridoutaccidentare 

viewscnt
Articole similare