Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Veştile rele primite de FCSB după ce a ajuns pe primul loc în Liga 1! Echipa lui Gigi Becali, lovită de ghinion

Veştile rele primite de FCSB după ce a ajuns pe primul loc în Liga 1! Echipa lui Gigi Becali, lovită de ghinion

FCSB

Comentarii

FCSB a fost lovită de ghinion, într-un moment în care e pe primul loc în Liga 1. Dennis Man şi Florin Tănase au aflat cât timp vor absenta, după accidentările suferite cu Gaz Metan.

FCSB s-a impus cu 3-2, în deplasare, cu Gaz Metan, dar partida a făcut câteva victime în lotul lui Toni Petrea. Conform As.ro., Florin Tănase e suspect de ruptură musculată la coapsa stânga şi riscă să rateze partidele importante cu CFR Cluj şi Universitatea Craiova. 

Fotbalistul ajuns recent în naţionala României va sta pe bară, probabil, trei săptămâni. Veştile nu sunt mai bune nici în cazul lui Dennis Man. Fotbalistul din atac ar avea doar o întindere şi ar putea absenta aproximativ două săptămâni. 

Din păcate pentru FCSB, nu sunt veşti bune nici în privinţa lui Florinel Coman. Accidentat cu Backa Topola, în preliminariile Europa League, "Mbappe" mai are de aşteptat până va reveni. 

De asemenea, FCSB încă îi aşteaptă să revină pe Lucian Filip şi Dragoş Nedelcu, cei care trec prin accidentări de lungă durată. 

FCSB e lider în Liga 1, cu 27 de puncte. U Craiova e pe locul secund, cu 25 de puncte, iar CFR Cluj e pe locul trei, cu 21 de puncte. 

Afla mai multe despre: dennis man fcsbflorin tanaseaccidentari fcsb 

viewscnt
Articole similare