Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Veteranul Godin a izbucnit, după ce mai mulţi fotbalişti din Serie A au fost infectaţi: "Ne-au expus până în ultimul moment! Sistemul medical s-a prăbuşit!"

Veteranul Godin a izbucnit, după ce mai mulţi fotbalişti din Serie A au fost infectaţi: "Ne-au expus până în ultimul moment! Sistemul medical s-a prăbuşit!"

Inter Milano

Comentarii

Veteranul Diego Godin (34 de ani) a izbucnit la adresa autorităţilor din Italia, după ce mai mulţi fotbalişti din Serie A au fost infectaţi cu Coronavirus. Uruguayanul a atacat autorităţile, pe care le-a acuzat că au expus fotbaliştii până în ultimul moment, iar acum sistemul medical e prăbuşit.

”Am fost expuşi până în ultimul moment”, a spus jucătorul, aflat acum la el acasă, în Uruguay, pentru ESPN. ”Au optat să continue, să vadă dacă putem să mai jucăm, asta până când situaţia a devenit una de nejustificat şi până când sistemul medical s-a prăbuşit.

Noi am mai jucat câteva săptămâni, ne-am continuat antrenamentele şi am jucat cu tribunele închise  până când a ieşit testul pozitiv la Rugani. Nu la acel moment, societatea s-a oprit.

Cu siguranţă, în acel joc au fost fotbalişti care erau probabil deja infectaţi, aşa că, după aceea, ca să nu-şi asume niciun risc, ne-au băgat pe toţi în carantină”, a mai spus Godin.

Fotbaliştii din Serie A, infectaţi cu Coronavirus!

COVID-19 a lovit puternic şi între fotbaliştii din Italia. Au fost anunţate multe cazuri la echipe din Serie A, iar Daniele Rugani şi Paulo Dybala sunt cele mai cunoscute nume. Mai mulţi fotbalişti ai Sampdoriei şi ai Bolognei au fost infectaţi, după ce au luat contact. Campionatul a fost oprit din cauza pandemiei de Coronavirus care a cuprins Europa.

Afla mai multe despre: diego godincoronavrus 

viewscnt
Articole similare