Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Veteranul Răzvan Pleşca a revenit cu noroc între buturile celor de la Gaz Metan. "Nu am avut prea mult de apărat, fiindcă Viitorul n-a avut ocazii clare"

Veteranul Răzvan Pleşca a revenit cu noroc între buturile celor de la Gaz Metan. "Nu am avut prea mult de apărat, fiindcă Viitorul n-a avut ocazii clare"

Fotbal

Comentarii

Gaz Metan Mediaş s-a impus, sâmbătă, acasă, împotriva celor de la Viitorul Constanţa, scor 1-0, într-un meci din etapa a 15-a din Liga 1 şi a bifat primul succes după patru înfrângeri consecutive.

Veteranu Răzvan Pleşca (38 de ani) a fost titular în poarta "găzarilor" pentru prima dată în acest sezon şi a purtat noroc formaţiei lui Jorge Costa. Acesta recunoaşte că nu a avut foarte mult de lucru, deoarece Viitorul nu şi-a creat ocazii atât de mari încât să fie nevoie de intervenţiile sale. 

În plus, Pleşca a simţit că noroc a fost astăzi de partea echipei sale, noroc ce a lipsit în precedentele patru etape, când Gaz Metan nu obţinut nici măcar un punct. Unicul gol al partidei a fost marcat de fundaşul ceh Ondrej Baco, la o ezitare în careul Viitorului.

"Viitorul a dominat, dar nu a avut ocazii clare, aşa că nu am avut mult de apărat. Am avut şi dramul acela de noroc care ne-a lipsit în ultimele etape. Ceea ce a contribuit decisiv la victoria noastră a fost schimbarea atitudinii, pentru că am suferit în acest tur de campionat. Noi încă ne credeam echipa aia din play-off, care poate să piardă toate meciurile şi nu cade mai jos de locul 6. Trebuie să fim conştienţi că a început un nou sezon, nu mai suntem echipa care bătea cu 4-0 pe FCSB sezonul trecut. Acum suntem jos şi de aici se iese prin muncă, prin mocirlă, prin disciplină, tras de timp dacă e nevoie, spirit de echipă... şi dacă vom avea atitudinea asta şi în continuare, cine ştie?oate vom ajunge să luptăm din nou pentru un loc în play-off", a declarat Răzvan Pleşca, la finalul partidei.

Şi pentru Nasser Chamed aceast succes vine precum o descătuşare înaintea vacanţei de iarnă.

"Aveam nevoie de o victorie. Au fost patru înfrângeri la rând şi înainte de vacanţă e foarte bună pentru moral şi pentru a merge înainte după vacanţă. Acum nu am luat gol şi e foarte, foarte bine pentru noi. Am jucat cu inima, am jucat ca o familie", a competat şi mijlocauş din Insulele Comore.

 

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare