Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Viaţa lui Gnohere la FCSB se complică! Mihai Teja, doar cuvinte de lauda la adresa lui Hora

Viaţa lui Gnohere la FCSB se complică! Mihai Teja, doar cuvinte de lauda la adresa lui Hora

Superliga

Comentarii

Ioan Hora s-a integrat foarte bine în angrenajul echipei pregătite de Mihai Teja, iar zilele lui Gnohere la FCSB devin tot mai complicate.

”Mă aşteptam ca Hora să fie un jucător bun, pentru că îl ştiu, l-am urmărit atunci când a fost în România şi când a fost golgheterul campionatului. Ştiam că are nişte calităţi extraordinare, ştiam că este un jucător cu experienţă, un jucător care simte foarte bine poarta, nu l-am urmărit în ultima perioadă în străinătate, cum a jucat şi ce a făcut, dar după aceea am înţeles că a jucat foarte bine”, a spus Mihai Teja la o conferinţă de presă.

Sosit în această iarnă la FCSB, Ioan Hora a reuşit să se impună rapid şi să devină titular în atacul ”roş-albaştrilor”. Atacantul de 30 de ani a marcat 3 goluri în primele 3 apariţii în tricoul FCSB.

Înainte de a sosi la echipa patronată de Gigi Becali, Ioan Hora nu mai prinsese niciun meci oficial în ultimele 8 luni. Ultima oară evoluase pentru Elazigspor, pe 4 mai 2018.

Teja apune că ceilalţi doi atacanţi ai săi, Gnohere şi Rusescu, se pregtesc foarte bine şi aşteaptă o nouă şansă pentru a reintra în primul ”11”: ”Se pregătesc foarte bine, îşi aşteaptă şansa lor şi eu cred că atunci când vor intra vor avea o dorinţă mult mai mare de afirmare şi îşi vor dori să rămână în echipă până la urmă”, a mai spus Teja.

Afla mai multe despre: tejahoragnohere,  

viewscnt
Articole similare