Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Victor Becali a ”pus lupa” pe Radu Drăguşin: ”Nu am niciun motiv să-l laud”

Victor Becali a ”pus lupa” pe Radu Drăguşin: ”Nu am niciun motiv să-l laud”
Comentarii

După două meciuri în care a profitat de accidentarea lui Micky van de Ven şi a fost titular la Tottenham, Radu Drăguşin a revenit pe banca de rezerve a londonezilor.

Victor Becali, despre Radu Drăguşin

Radu Drăguşin (22 ani) este cel mai scump jucător din istoria fotbalului românesc, dar nu şi-a câştigat tricoul de titular în Premier League.

Micky van de Ven joacă în detrimentul lui Drăguşin şi o face bine. Fundaşul a fost lăudat şi după ultimul meci din Premier League, când Ange Postecoglou, antrenorul de la Tottenham, l-a lăudat în direct.

Fundaşul român a fost integralist doar în două etape, iar acum s-a întors pe bancă, după ce Micky van de Ven s-a recuperat.

Victor Becali a vorbit despre internaţionalul român. 

”Îi trebuie timp lui Drăguşin. Nu, gata, a jucat Drăguşin, a înscris un jucător de lângă el... Nu! Şi nu am niciun motiv să-l laud eu pe Drăguşin. E un băiat tânăr, are o concurenţă foarte, foarte mare. Joacă, are concurenţă cu poate doi dintre cei mai buni fundaşi centrali din Europa, nu e uşor.

Oamenii când aruncă cu milioanele aşa, eu cred că ştiu ei ce fac. Dacă au milioanele înseamnă că ştiu şi ce fac cu ele”, a spus Victor Becali într-un interviu pentru Sport.ro.

  • Radu Drăguşin a jucat în total 229 de minute la formaţia care se află pe locul cinci în Premier League.

Afla mai multe despre: victor becaliradu drăguşintottenham 

viewscnt
Articole similare