Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Victor Becali, impresionat de campania de transferuri de la Dinamo! Un fotbalist adus, lăudat înainte de meciul cu FCSB

Victor Becali, impresionat de campania de transferuri de la Dinamo! Un fotbalist adus, lăudat înainte de meciul cu FCSB

Dinamo București

Comentarii

Impresaul Victor Becali a reacţionat faţă de campania de transferuri de la Dinamo Bucureşti. El a recunoscut că e impresionat de ce au reuşit "câinii".

Transferul făcut de Dinamo pe care Victor Becali l-a lăudat

Dinamo a completat opt mutări pe ultima sută de metri a perioadei de mercato, odată cu ridicarea interdicţiei la transferuri. Dacă Matei, Torje, Popa şi Nica au ajuns mai devreme, ceilalţi patru fotbalişti aduşi au fost prezentaţi de abia joi, alături de Iuliu Mureşan. Iliev, Itu, Ţîră şi Ivanovski sunt ultimele achiziţii. 

Dintre toţi, Victor Becali consideră că mijlocaşul Cosmin Matei se poate adapta cel mai rapid la echipa antrenată de Dario Bonetti. 

"În derby-uri întotdeauna n-a contat niciodată poziţia din clasament. A venit Nica, nu joacă de atât timp... A venit Torje, care e un tip cu suflet, factor mobilizator. Dintre toţi, Matei s-ar integra cel mai repede. Pentru Dinamo, în situaţia în care este, putem spune că sunt impresionat, că e o situaţie delicată, dar nu văd bine Dinamo anul ăsta

(n.r. - O luaţi în calcul şi la retrogradare?) Da, de ce nu? Nu văd luminiţa de la capătul tunelului", a declarat Victor Becali pentru Telekom Sport. 

FCSB - Dinamo are loc duminică, de la 21:00, pe Arena Naţională, în direct pe Telekom Sport 1 şi Telekomsport.ro. 

Afla mai multe despre: dinamo bucurestitransferuri dinamo 

viewscnt
Articole similare