Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Victor Font, candidat la preşedinţia Barcelonei, a dat prima mare lovitură! Mutare de senzaţie anunţată OFICIAL: ”Bine ai venit!”

Victor Font, candidat la preşedinţia Barcelonei, a dat prima mare lovitură! Mutare de senzaţie anunţată OFICIAL: ”Bine ai venit!”galerie foto

FC Barcelona

Comentarii

Victor Font, considerat de mulţi principalul favorit la preşedinţia Barcelonei, a anunţat oficial prima mare mutare din proiectul său.

Candidat la preşedinţia Barcelonei, Victor Font a anunţat oficial prima mutare a proiectului său. O adevărată eminenţă în lumea medicinei, medicul Ramon Cugat va face parte din noua organigramă a Barcelonei, dacă Font va deveni preşedintele clubului catalan, anunţă cotidianul El Espanol.

Victor Font, prima mutare pin care vrea să-şi apropie şefia Barcelonei

Ramon Cugat este unul dintre numele cele mai importante ale medicinei sportive din Europa.

Ramon Cugat va face parte din proiectul ”Si al futur”, a anunţat Victor Font oficial, în cursul zilei de luni. Medicul Cugat a lucrat deja cu foarte multe nume importante din lumea fotbalului, în special în zona de traumatologie.

 

 

Potrivit publicaţiei El Espanol, Cugat va face parte din noua Adunare Generală a Barcelonei pe care vrea să o formeze Victor Font, cel pe care mulţi îl consideră candidatul cu cele mai mari şanse la şefia catalanilor, după era Bartomeu. Confom comunicatului oficial trimis presei de Font, Ramon Cugat va fi omul care va lua cele mai importante decizii legate de zona medicală de la Barcelona, inclusiv in aria psihologică şi cea legată de comportamentul jucătorilor. Presa de specialitate din Spania consideră mutarea făcută de Victor Font drept ”una extrem de inteligentă” şi mai ales ”inspirată”.

Ramon Cugat este proprietarul Clinicii Cugat, acolo unde colaborează cu cele mai importante nume din medicina spaniolă. Totodată, Clinica Cugat şi implicit Ramon, au colaborat în ultimii ani cu Federaţia Spaniolă de Fotbal. Mai mult, Barcelona a apelat chiar şi acum la serviciile reputatului savant, în cazul accidentării lui Ansu Fati.

Victor Font îl prezintă pe Cugat drept o ”eminenţă cenuşie a medicinei contemorane” şi, mai presus de toate, ”un abonat al clubului catalan şi un mare susţinător al Barcelonei”

Ramon Cugat este unul dintre pionierii operaţiilor de artroscopie din lume, motiv pentru care este responsabil şi de afecţiunile cele mai grave din ultimii ani din sportul spaniol, la acest capitol. O persoană de încredere pentru mulţi fotbalişti din Spania, Ramon Cugat are inclusiv o relaţie apropiată de Leo Messi, Carles Puyol sau Xavi Hernandez. De altfel, presa de specialitate leagă venirea lui Ramon Cugat în organigrama viitoare a Barcelonei de solicitarea lui Xavi Hernandez de a-l avea alături pe reputatul medic spaniol. Xavi este în opinia lui Victor Font, candidatul cu cele mai mari şanse la şefia catalanilor, antrenorul ideal pentru proiectul său, iar Font nu s-a ascuns deloc atunci când a fost vorba despre acest subiect. Interesant este că medicul Cugat a jucat fotbal în tinereţe şi a făcut-o chiar la juniorii clubului FC Barcelona, astfel că apropierea sa de clubul blaugrana nu pare să mire pe nimeni. 

Victor Font, principalul favorit la funcţia de preşedinte la Barcelonei! S-a declarat ”anti madridista” şi îl vrea pe Xavi antrenor

Odată plecat, Josep Mari Bartomeu a lăsat liber scaunul de preşedinte al Barcelonei, iar acum vor fi organizate alegeri prezidenţiale pe Camp Nou. Data exactă încă nu a fost stabilită, însă deja mai mulţi oameni şi-au anunţat candidatura. Victor Font, printre aceştia, e considerat marele favorit să iasă preşedinte după ce membri-socios îşi vor exprima votul.


Font a anunţat că, dacă va fi ales preşedinte al Barcelonei, antrenorul catalanilor va fi numit Xavi Heranandez, fostul fotbalist legendar de pe Camp Nou.

Omul de afaceri Victor Font este CEO şi membru în Consiliul de Administraţie al grupului Delta Partners. El este licenţiat în ştiinţă şi are un master la ESADE la Barcelona, precum şi un certificat de program în management internaţional de la Universitatea Georgetown, Washington DC. Font este vorbitor de catalană, spaniolă, engleză şi portugheză şi are un nivel bun, conversaţional, în franceză. El nu a ezitat să lanseze un mesaj clar antimadridista: "Eu sunt fericit când Real Madrid este eliminată din Liga Campionilor. Cele trei UCL câştigate la rând au fost o dramă pentru mine" spus Victor Font.

Afla mai multe despre: victor fontbarcelonaramon cugat 

viewscnt
Articole similare