Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Victor Piţurcă a primit o ofertă foarte interesantă. Detalii despre ultima propunere făcută pentru fostul selecţioner. EXCLUSIV

Victor Piţurcă a primit o ofertă foarte interesantă. Detalii despre ultima propunere făcută pentru fostul selecţioner. EXCLUSIV

Special

Comentarii

Victor Piţurcă a primit o ofertă consistentă din Kuweit, dar fostul selecţioner s-a văzut nevoit să o refuze din cauza pandemiei de coronavirus.

Victor Piţurcă este liber de contract după ce s-a despărţit de Craiova, la începutul acestui an, dar nu duce lipsă de oferte. Din informaţiile Telekom Sport, fostul selecţioner a primit în această perioadă o ofertă foarte interesantă din Kuweit, de la una dintre echipele care se bat la titlu. În acest moment, campionatul se dispută între Al Kuwaut şi Al Qadsia, care se află la egalitate de puncte.

Victor Piţurcă a primit o ofertă de la arabi, dar a refuzat-o

Antrenorul în vârstă de 64 de ani a fost contactat prin impresarii săi, dar situaţia din această perioadă l-a făcut să refuze. Chiar dacă oferta era foarte bună din punct de vedere financiar. Piţurcă a respins propunerea din cauza coronavirusului şi a ales să stea în ţară. Mai ales că, în Kuweit, campionatul încă este întrerupt şi nu se ştie când va fi reluat.

În plus, Victor Piţurcă a avut grijă în această perioadă de mama (87 de ani) şi de soacra lui (78 de ani), ambele aflate în categoria de risc maxim când vine vorba despre coronavirus. Piţurcă a cumpărat şi teste de coronavirus, pe care le-a folosit atât pentru membrii familiei, cât şi pentru cei care l-au vizitat.

Victor Piţucă, dorit în Kuweit. Fostul selecţioner are mai multe oferte

Fostul selecţioner este liber de contract, dar nu pare să se grăbească să revină pe bancă. Victor Piţurcă a dezvăluit că a primit mai multe oferte, însă, din diferite motive, le-a refuzat până acum: ”Au fost si alte oferte, unele de la echipe pe placul meu, dar nu ne-am inteles la bani. Dar oferte au fost”, a mărturisit fostul selecţioner, într-un interviu pentru Realitatea.

Piţurcă nu este tentat să mai antreneze în România, indiferent de ce oferte ar primi, dar a spus că va face o singură excepţie: ”Steaua ar fi singura echipă din Romania pe care aş antrena-o, Steaua, atunci când ar reveni în prim plan”.

Autor: Mihai Dolinschi

Afla mai multe despre: victor piturca 

viewscnt
Articole similare