Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Victor Piţurcă merge pe mâna lui Mirel Rădoi: "Are stofă de selecţioner!" Avertismentul lansat înaintea meciului cu Islanda

Victor Piţurcă merge pe mâna lui Mirel Rădoi: "Are stofă de selecţioner!" Avertismentul lansat înaintea meciului cu Islanda

Echipa națională

Comentarii

Victor Piţurcă, antrenorul Universităţii Craiova, crede că Mirel Rădoi este înlocuitorul ideal pentru Cosmin Contra, însă atrage atenţia asupra faptului că echipa naţională va avea o misiune grea în Islanda.

"Foarte greu, Islanda e o echipă dificilă, e o echipă greu de trecut, mai ales prin prisma faptului că nu prea jucăm noi ce ar trebui să jucăm.

Dacă va fi Mirel Rădoi, aşa cum eu observ şi cred că va fi un lucru bun, cred că putem avea şanse, fiindcă el a evaluat în cele mai mici detalii valoarea jucătorilor şi acest lucru contează foarte mult.

Are stofă de selecţioner, s-a văzut. Are stofă. Acum trece la un alt nivel, nu va fi uşor, nu va fi simplu pentru el, pentru că toată lumea aşteaptă aceste meciuri ca şi cum el ar fi salvatorul. Toată lumea va fi dezamăgită dacă nu ne vom califica, dar trebuie înţeleasă treaba. Orice selecţioner va fi numit, trebuie să i se dea şansa şi în preliminariile viitoare", a declarat Victor Piţurcă, la finalul meciului cu FC Hermannstadt.

U Craiova - FC Hermannstadt, scor 3-0, în Liga 1

CS Universitatea a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 3-0 (1-0), echipa FC Hermannstadt, în etapa a XVII-a a Ligii I. În urma acestui rezultat, oltenii au urcat pe locul 2, cu 31 de puncte, la egalitate cu Astra Giurgiu, de pe locul 3, dar cu golaveraj superior. CFR Cluj, echipa de pe locul I, are 34 de puncte.

"La 3-0, normal că mi-a plăcut, dar sigur că îmi doresc mai mult. Cu echipe de acest gen la Craiova trebuie să se termine meciul la o diferenţă de patru, cinci, şase goluri, aşa îmi doresc eu. Voiam să marcăm trei goluri, cu trei goluri îi întreceam pe cei de la Astra la golaveraj", a adăugat Piţurcă.

Tehnicianul Craiovei este foarte mulţumit de noul gazon: "Aţi văzut că nu s-a rupt o brazdă şi am înţeles că au fost cam 38 de litri pe metru pătrat de apă. Gazonul, în condiţii excelente şi se va face mult mai bun când va creşte iarba şi îl vom tunde de câteva ori".

Afla mai multe despre: piturca 

viewscnt
Articole similare