Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Victor Piţurcă, primul transfer la U Craiova! Mihai Rotaru îi face pe plac fostului selecţioner şi îi aduce un fotbalist de Champions League

Victor Piţurcă, primul transfer la U Craiova! Mihai Rotaru îi face pe plac fostului selecţioner şi îi aduce un fotbalist de Champions League

Superliga

Comentarii

Universitatea Craiova este cât pe ce să îl transfere pe fundaşul dreapta Alexandru Măţel, de la FC Hermannstadt.

Conform Fanatik.ro, gruparea din Bănie a bătut palma cu Alexandru Măţel, căruia, atunci când a semnat cu FC Hermannstadt, i s-a promis că nu va întâmpina opoziţia clubului, în cazul în care va primi o ofertă importantă. 

Alexandru Măţel va deveni astfel primul transfer făcut de olteni, după numirea lui Victor Piţurcă în funcţia de manager general. Internaţionalul român nu a fost, însă, prima opţiune a Craiovei, în ceea ce priveşte postul de fundaş dreapta. U Craiova l-a dorit, mai întâi, pe Cristian Manea, însă costurile transferului au fost mult prea mari.

Ajuns la 29 de ani, Măţel a ajuns la Hermannstadt la începutul anului, timp în care a adunat 22 de prezenţe în tricoul sibienilor. El a mai jucat la Farul, Astra şi Dinamo Zagreb, alături de care a evoluat în grupele Ligii Campionilor.

7 trofee a cucerit Măţel în cariera sa

17 selecţii are Măţel la naţionala României

Afla mai multe despre: rotaru 

viewscnt
Articole similare