Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Victoria cu Hermannstadt i-a dat aripi! Mircea Rednic a anunţat două noi transferuri la Dinamo: ”Un jucător a semnat deja”

Victoria cu Hermannstadt i-a dat aripi! Mircea Rednic a anunţat două noi transferuri la Dinamo: ”Un jucător a semnat deja”

Dinamo București

Comentarii

Mircea Rednic a fost mulţumit de prima repriză a meciului dintre Dinamo şi Hermannstadt, dar şi-a criticat fotbaliştii pentru partea secundă.

Tehnicianul lui Dinamo a anunţat două noi transferuri în Ştefan cel Mare şi a vorbit despre modul în care ”câinii” pregătesc sezonul viitor.

Mi-a plăcut prima repriză, am dat două goluri, am mai avut o ocazie mare la Papazoglou, apoi, în partea a doua, nu am mai jucat aşa bine. Sibiul ne-a pus probleme, cred că meritau şi ei un gol, dar noi am fost mai buni şi meritam victoria.

Montini e un atacant care nu iartă. A avut o ocazie şi a marcat. Dar vreau mai mult de la el, să fie prezent şi pe faza defensivă. El e un transfer foarte bun.

Noi pregătim foarte serios sezonul viitor. Am început cu un alt lot în 2019, avem cinci victorii. N-o să mai vină nimeni în afară de Elvis, care a semnat deja, şi de Mallo, care urmează să semneze şi nici nu mai pleacă nimeni. În vară, cel mai probabil, vor mai sosi trei sau patru jucători”, a spus Mircea Rednic, la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: rednicdinamo 

viewscnt
Articole similare