Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Victoria de la Botoşani îi dă încredere lui Bratu: "Echipa are caracter şi potenţial". Cum a explicat lăsarea lui Torje în afara lotului

Victoria de la Botoşani îi dă încredere lui Bratu: "Echipa are caracter şi potenţial". Cum a explicat lăsarea lui Torje în afara lotului
Comentarii

Antrenorul echipei Dinamo, Florin Bratu, a mărturisit, marţi, că succesul obţinut în inferioritate numerică la Botoşani, scor 1-0, îi dă speranţe pentru viitor.

"E o victorie mare, o victorie de care Dinamo avea nevoie, pentru că trecem printr-o perioadă delicată, dificilă. Obiectivul lui Dinamo în primă fază a fost calificarea în play-off. Nu s-a reuşit şi e normal, e foarte greu ca jucătorii să se motiveze. E foarte greu când văd atâtea lucruri care se scriu de echipă. Dar mă bucur că am reuşit să îi capacitez pe jucători la acest meci şi să-l câştigăm împotriva unui adversar pe care eu îl respect. Costel Enache e un antrenor foarte bun. A fost o deplasare lungă, dar iată că am reuşit să câştigăm în zece oameni, ceea ce mi-a arătat că echipa are caracter şi potenţial", a spus Bratu.

Unicul gol al întâlnirii a fost înscris de Robert Moldoveanu (19 ani), în minutul 82, la doar un sfert de oră de la intrarea pe teren. "Robert în creştere, are potenţial, iată că e la al doilea gol. Meciul trecut a jucat titular. Încercăm să-i dăm minute. Are această şansă, iată că uneori profită de ea", a adăugat Bratu.

Bratu a explicat şi de ce l-a lăsat pe Gabriel Torje în afara lotului: "El a greşit, dar Torje n-a fost exclus din lot. N-a făcut parte din planurile mele în această deplasare, însă este la dispoziţia clubului, iar dacă eu voi vedea că în săptămâna următoare lucrurile se vor schimba, iar el va avea o atitudine care să impună reprimirea lui în acest grup, el va face parte. Dinamo are nevoie de Gabi Torje într-o formă bună. M-a dezamăgit, dar oricine mai greşeşte. Sper să înveţe din greşeli şi să înveţe că în fotbal nu funcţionează ce a făcut el. Pentru că, iată, nu poţi să dai un randament foarte bun din punct de vedere fizic şi mental".

Tehnicianul în vârstă de 38 de ani rămâne precaut în urma victoriei de la Botoşani: "Aveam nevoie de victorie şi le-am spus şi jucătorilor înainte de meci. Pentru a avea linişte, pentru a ne pregăti bine, pentru moralul lor şi pentru al meu. Iar această victorie cu o contracandidată a noastră la locul 7 nu ne dă decât speranţă. Dar în acelaşi timp încă suntem datori faţă de club şi de suporteri".

Echipa Dinamo Bucureşti a învins, marţi, în deplasare, cu scorul de 1-0 (1-0), pe FC Botoşani, în etapa a II-a a play-out-ului Ligii I. Meciul trebuia să se dispute la 17 martie, dar a fost amânat din cauza vremii nefavorabile.

Afla mai multe despre: bratudinamobotoşani 

viewscnt
Articole similare