Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Victoria FCSB-ului cu FC Argeş l-a ambiţionat din nou pe Gigi Becali! Ce predicţie a făcut şi pe cine a exclus din lupta pentru titlul Ligii 1

Victoria FCSB-ului cu FC Argeş l-a ambiţionat din nou pe Gigi Becali! Ce predicţie a făcut şi pe cine a exclus din lupta pentru titlul Ligii 1

FCSB

Comentarii

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a comentat victoria echipei sale cu FC Argeş, scor 3-2, şi a exclus-o pe Universitatea Craiova din lupta pentru titlul Ligii 1.

Gigi Becali, după FC Argeş - FCSB 2-3

FCSB s-a apropiat la cinci puncte de liderul CFR Cluj, care a remizat cu Farul Constanţa scor 0-0, în ultima etapă. Andrei Dumiter le-a adus cele trei puncte bucureştenilor la Piteşti, iar Gigi Becali a oferit prima reacţie despre victoria de la ultima fază a meciului. 

„Te poţi pune împotriva lui Dumnezeu? Nu, tată! Dacă aşa a vrut Dumnezeu, atunci aşa am câştigat. Nu vedeţi că Dumnezeu ne tot dă semnale că de data asta este cu noi în lupta pentru titlu? Eu am sperat la victorie până în ultima secundă.

Prepeliţă a jucat ce a putut şi el, dar noi am dominat tot meciul. Putem să câştigăm şi în repriza a treia, nu mă supăr. Lasă să câştigm noi aşa, dar apoi să sufere alţii. Am mai jucat noi bine în anii trecuţi şi am pierdut campionate unul după altul. 

Dumiter de aia este plătit! Când intră pe teren trebuie să îşi facă treaba. Că joacă un minut, două, zece, o repriză, nu contează. El trebuie să intre şi să îşi facă datoria. Campionatul ăsta o să se joace până în ultima etapă. Eu aşa simt. Craiova lui Rotaru nu are treabă cu noi şi CFR în acest campionat. Rotaru şi Reghe nu au treabă cu câştigarea campionatului de multe luni, nu de acum”, a declarat Gigi Becali pentru ProSport

VIDEO FC Argeş - FCSB 2-3, în Liga 1

FCSB a învins, duminică, în deplasare, scor 3-2, echipa FC Argeş, într-un meci din etapa a doua a play-off-ului Ligii 1, în care trei goluri s-au marcat din penalti şi un jucător de la gazde a fost eliminat. Ultimul gol al învingătorilor a venit în minutul 90+4.

Clasamentul play-off-ului este următorul: 1. CFR Cluj – 42 de puncte, 2. FCSB – 37, 3. Universitatea Craiova – 30, 4. FC Voluntari – 27, 5. Farul Constanţa – 25, 6. FC Argeş – 24.

 

Afla mai multe despre: gigi becalifc arges fcsb 2-3 

viewscnt
Articole similare