Experiențe împreună.
You are here:

Victorie în trei seturi pentru Roger Federer în startul sezonului pe iarbă

Victorie în trei seturi pentru Roger Federer în startul sezonului pe iarbă

Tenis

Roger Federer, locul 2 ATP, s-a calificat în sferturile de finală ale turneului de 250 de puncte de la Stuttgart, după ce l-a învins, cu scorul de 3-6, 6-4, 6-2, pe germanul Mischa Zverev, locul 54 ATP.

Acceptat direct în optimi, Federer, cap de serie numărul 1, a avut nevoie de o oră şi 33 de minute pentru a trece de Zverev.

În faza următoare, elveţianul va evolua cu argentinianul Guido Pella, locul 75 ATP, sau cu indianul Prajnesh Gunneswaran, locul 169 ATP, venit din calificări, care a produs surpriza de până acum a turneului, eliminându-l pe canadianul Dennis Shapovalov, locul 23 ATP şi cap de serie numărul 6, cu scorul de 7-6 (6), 2-6, 6-3.

Dacă va ajunge în finală, Federer, 36 de ani, va reveni pe locul I ATP, poziţie pe care a mai ocupat-o timp de 309 săptămâni.

Anul trecut, Federer a început sezonul pe iarbă tot la Stuttgart, unde a pierdut în primul meci în faţa lui Tommy Haas, scor 6-2, 6-7 (8), 4-6. Însă, după acel eşec, fostul lider ATP nu a mai cedat niciun set pe iarbă, impunându-se atât la turneul de 500 de puncte de la Halle, cât şi la Wimbledon.

viewscnt
Articole similare

internet tv

5 euro/
luna

Vreau oferta