Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Victorie istorică obţinută de Nashville Predators în NHL, 4-2 cu Anaheim Ducks

Victorie istorică obţinută de Nashville Predators în NHL, 4-2 cu Anaheim Ducks
Comentarii

Echipa din Tennessee se menţine pe primul loc în conferinţa de Vest, la un singur punct de liderul NHL Tampa Bay, a reuşit a 10-a victorie consecutivă (record în istoria de 20 de ani a clubului) şi a egalat cea mai bună performanţă a actualului sezon (tot 10 victorii la rând reuşiseră şi Colorado Avalanche, în luna ianuarie).

Meciul de la Bridgestone Arena a început cu un moment special dedicat lui David Poile, managerul general al gazdelor, care a înregistrat deja în cariera sa 1.320 de victorii. Performanţa sa, care l-a urcat pe primul loc în topul celor mai buni GM din istoria NHL, este cu atât mai uluitoare cu cât a fost repurtată la conducerea a doar două echipe şi cu numai 5 antrenori: la Washington Capitals, timp de 15 sezoane, şi la conducerea lui Nashville Predators, de la debutul în NHL, în urmă cu 20 de ani!

Pe teren, Predators conduceau cu 3-0 după primele două reprize şi se părea că nu vor avea emoţii în stabilirea recordului, dar Anaheim, eliminaţi anul trecut chiar de Nashville în finala conferinţei de Vest, au marcat de două ori în repriza a 3-a, prin golgeterul Rickard Rakell, şi au ca făcut finalul de partidă să devină foarte tensionat.

Tot un suedez, Viktor Arvidsson, a stabilit scorul final, pe contraatac, cu al 25-lea gol al său în acest sezon, iar Predators se menţin la un singur punct în urma lui Tampa Bay Lightning în cursa pentru primul loc în clasamentul general al celor două conferinţe din NHL.

Săptămâna viitoare, Telekom Sport transmite în direct o nouă serie de 3 meciuri foarte importante din finalul sezonului regulat şi din lupta pentru calificarea în playoff: Carolina – Boston, Las Vegas – New Jersey şi NY Islanders – Washington Capitals.

 

Afla mai multe despre: nashville predatorsanaheim ducksnhl 

viewscnt
Articole similare