Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Vidal a spus "da". Se întoarce în Serie A, dar nu la Juventus

Vidal a spus "da". Se întoarce în Serie A, dar nu la Juventus

Bundesliga

Comentarii

Arturo Vidal (31 de ani) este foarte aproape de o revenire în campionatul italian, mutarea sa fiind doar o chestiune de ore, după ce le-a spus "da" celor de la Inter.

Este o vară nebună la Milano, în special pentru Inter, care pare să nu se mai oprească din făcut transferuri. Următoarea mutare pare să fie cea a lui Vidal de la Bayern Munchen, conform Sky Sport Italia, care scrie că chilianul şi-a dat acordul pentru a evolua la formaţia nerazzurro din sezonul viitor. Transferul nu a fost încă perfectat, pentru că, potrivit sursei citate, Inter evaluează şi alte opţiuni pentru postul de mijlocaş central. 
 
PRELUNGIRE DE CONTRACT CU BAYERN ŞI ÎMPRUMUTAT LA INTER
 
Campioana Germaniei a fost convinsă să îl cedeze pe Arturo Vidal printr-o schemă deja clasică în campionatul italian. Fostul jucător al lui Juventus va fi împrumutat într-o primă fază pe San Siro, iar formaţia antrenată de Luciano Spalletti va fi obligată să îl cumpere sezonul viitor pentru suma de 30 de milioane de euro. Mai mult decât atât, Vidal îşi va prelungi contractul cu Bayern până în 2020, astfel nu va exista riscul pentru bavarezi ca jucătorul să plece liber de contract anul viitor, atunci când îi va expira actuala înţelegere. 
 
37,5 milioane de euro a plătit Bayern Munchen pentru transferul lui Arturo Vidal de la Juventus Torino în 2015. În cei trei ani petrecuţi în Germania, Vidal şi-a trecut în palmares titlul de campion în Bundesliga în fiecare sezon, Cupa Germaniei în sezonul 2015-2016 şi Supercupa Germaniei în două rânduri, în 2016 şi 2017. 
 
Patru sezoane a jucat Vidal în Serie A, la Juventus Torino, perioadă în care a fost o piesă de bază în mijlocul "zebrelor".

Afla mai multe despre: inter milanobayern munchenbundesligaarturo vidalserie atransferrevenirejuventis torinochile 

viewscnt
Articole similare