Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | 0-0 pentru FCSB. Craiova şi CFR s-au anihilat reciproc pe ”Oblemenco”. Lupta pentru titlu devine mult mai strânsă

VIDEO | 0-0 pentru FCSB. Craiova şi CFR s-au anihilat reciproc pe ”Oblemenco”. Lupta pentru titlu devine mult mai strânsă

Fotbal intern

Comentarii

Craiova a avut primul şut la poartă tocmai în minutul 74! Aşadar, fanii care au umplut noul ”Oblemenco” nu prea au avut ce să vadă, ba dimpotrivă au văzut cum FCSB este avantajată de acest rezultat alb...

Meciul a fost unul anost, doar câteva şuturi de la distanţă i-au mai ridicat de pe scaune pe spectatori... După această partidă, CFR Cluj a făcut 35 de puncte, iar Craiova a ajuns la 31. FCSB se află între ele cu 32 de puncte. O veste bună pentru olteni a fost debutul lui Florin Gardoş, intrat în minutul 80, după ce l-a înlocuit pe Kelic.

Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-0

Echipele de start:

Craiova (3-4-3): Mitrovic - Popa, Kelic, Tiago Ferreira - Martic, Andre Santos, Zlatinski, Bancu - Gustavo, Băluţă, Mitriţă

CFR Cluj (4-2-3-1): Vâtcă - Manea, Nascimento, Boli, Jorge - Hoban, Djokovic - Deac, Culio, Păun - Omrani

Min 74. Mitriţă are un şut excelent, iar Vâtcă o intervenţie pe măsură! A fost primul şut pe poartă al oltenilor!

Min 64. Ocazie pentru CFR. Culio şutează din avara terenului, dar Mitrovic reţine mingea.

Min. 54. Mitriţă pătrunde în careu dar e deposedat!

Min 38. Bancu are o lovitură defectuasă de cap.

Min. 36 Hoban are un şut bun, însă Mitrovic este la post.

A început meciul! Dan Petrescu îşi ispăşeşte cea de-a doua etapă de suspentare.

După o pauză de două săptămâni, prilejuită de meciurile echipei naţionale, Liga I revine în centrul atenţiei. Prima partidă din etapa a treia din play-off se joacă sâmbătă, la Craiova, între Universitatea şi CFR Cluj. Meciul va fi în direct la Telekom Sport 1 şi LIVE cu VIDEO pe www.telekomsport.ro.

  • LIVE VIDEO Universitatea Craiova - CFR Cluj, sâmbătă, de la 20:45, LIVETEXT pe telekomsport.ro

În precedentele două întâlniri directe din acest sezon, deznodământul a fost acelaşi: gazdele s-au impus cu scorul de 2-1. Mai întâi, echipa pregătită de Dan Petrescu şi-a câştigat meciul de pe propriul teren, în septembrie 2017, apoi a urmat meciul de pe noul stadion din Bănie. În infernul de la Craiova, liderul CFR Cluj a cedat în faţa Universităţii, după ce Mitriţă şi Băluţă au marcat pentru olteni.

LIVE VIDEO UNIVERSITATEA CRAIOVA - CFR CLUJ. Ultima şansă pentru olteni

Deşi are nouă meciuri consecutive fără înfrângere în Liga I, Universitatea Craiova este obligată să câştige pentru a mai rămâne în calculele pentru lupta la titlu. În cazul unei înfrângeri, oltenii îşi pot lua gândul definitiv de la campionat. Cu un succes la Craiova, CFR s-ar distanţa la şapte puncte de echipa pregătită de Devis Mangia.

De partea cealaltă, CFR Cluj are patru victorii şi două remize în cele şase meciuri oficiale disputate în acest an. Egalurile au venit în urma meciurilor cu FCSB, ambele încheiate cu acelaşi scor, 1-1. Tot în play-off-ul campionatului, în sezonul trecut, CFR Cluj, pregătită atunci de Vasile Miriuţă, n-a avut nicio problemă în meciul din deplasare cu Craiova şi s-a impus cu 4-1.

Aşadar, nu rataţi derby-ul etapei a treia din play-off, Universitatea Craiova - CFR Cluj, sâmbătă, de la ora 20:45, în direct la Telekom Sport 1 şi LIVE cu VIDEO pe www.telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: cfr clujuniversitatea craiovabaniedan petrescumitrita baluta 

viewscnt
Articole similare