Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | 12 ani de la transferul lui Nicolae Dică la Catania. Fostul fotbalist a rememorat perioada din Italia la Telekom Sport: "N-am reuşit să mă impun din cauza mea"

VIDEO | 12 ani de la transferul lui Nicolae Dică la Catania. Fostul fotbalist a rememorat perioada din Italia la Telekom Sport: "N-am reuşit să mă impun din cauza mea"
Comentarii

În ziua în care s-au împlinit 12 ani de la transferul la Catania, Nicolae Dică (40 de ani) a rememorat, la Telekom Sport, perioada petrecută în Italia.

Pe 3 iulie 2008, Nicolae Dică era prezentat oficial la Catania şi ajungea să joace în Serie A. Însă, fostul fotbalist din Ghencea a spus, la Telekom Sport, că a rămas cu un regret după experienţa din Italia. Dică susţine că regretă că nu s-a impus la Catania, unde a avut conflicte cu un conducător şi cu antrenorul şi s-a antrenat mai mult singur.

"Regretul meu este că nu am reuşit să mă impun acolo. Şi din cauza mea.... Au fost poate mai mulţi factori. (Din cauza ta, de ce?) Poate nu am avut răbdarea necesară şi am răbufnit în anumite momente. Într-un an de zile, şapte-opt luni m-am antrenat singur. Am avut un conflict cu un conducător, cu antrenorul şi am ajuns să mă antrenez singur.

Poate şi asta a fost greşeala mea, că m-am dus la o echipă mică. Nu era o echipă care să atace, să joace super ofensiv. M-am gândit după ani, că poate nu trebuia să fac acel pas acolo şi să aştept, să fi mers în altă parte", a spus Nicolae Dică, la Telekom Sport.



În iulie 2008, Catania a plătit 2,5 milioane de euro pentru a-l cumpăra pe Nicolae Dică, însă fostul decar din Ghencea a jucat doar şase meciuri pentru italieni, a marcat o dată şi a livrat o pasă decisivă pentru colegii săi de atunci.

Afla mai multe despre: nicolae dicacatania 

viewscnt
Articole similare