Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | A calificat-o pe Viitorul în semifinale, dar ştie care îi e nivelul. Eric: "Am cam uitat cum e nivelul băieţilor de aici"

VIDEO | A calificat-o pe Viitorul în semifinale, dar ştie care îi e nivelul. Eric: "Am cam uitat cum e nivelul băieţilor de aici"

Farul Constanța

Comentarii

Eric a fost eroul Viitorului în sfertul de finală cu Hermannstadt. Brazilianul a intrat la pauza meciului de la Piteşti şi a marcat golul calificării în semifinalele Cupei României pentru echipa lui Gheorghe Hagi.

"Cu vârsta vine şi experienţă mai multă, dar e bine. Îmi doresc foarte mult să fiu 100% pregătit, că parcă am uitat cum e ritmul băieţilor, ritmul ăsta de la Viitorul pe care l-am avut acum un an şi ceva. Băieţii  aleargă foarte mult . Mă bucur azi că am primit o şansă. După ce am revenit, am avut o accidentare la gambă, iar domnul Hagi a avut foarte multă răbdare cu mine, lumea nu a ştiut, a pus multe întrebări.

Eu am revenit acum două săptămâni, dar <<Mister>>, cu ochii pe care îi are, el ştie când trebuie sau când nu trebuie, aşa că nu e nicio supărare. Am fost alături de băieţi. Azi, pentru prima dată, am reuşit un gol în Cupa României, am reuşit să ajung şi în semifinală, un lucru foarte important, dar va dura o noapte această bucurie, pentru că deja trebuie să ne adunăm şi să ne gândim la meciul cu Botoşani, unde obiectivul nostru e calificarea în play-off" , a declarat Eric pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: erichermannstadt 

viewscnt
Articole similare