Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | A doua înfrângere în campionat pentru Laurenţiu Reghecampf şi Al Wahda. După 23 de minute, oaspeţii conduceau cu 3-0

VIDEO | A doua înfrângere în campionat pentru Laurenţiu Reghecampf şi Al Wahda. După 23 de minute, oaspeţii conduceau cu 3-0

Stranieri

Comentarii

Zi de coşmar pentru Laurenţiu Reghecampf şi Al Wahda în campionatul intern. După o serie de meciuri reuşite, formaţia pregătită de fostul antrenor de la FCSB a pierdut categoric pe teren propriu întâlnirea cu Al Dhafra.

Dhafra, echipă antrenată de Vuk Rasovic avea o singură victorie în primele 5 etape ale sezonului din Emiratele Arabe Unite. Pe Al Nahyan din Abu Dhabi însă, Al Dhafra a început incredibil şi după 12 minute de joc avea deja 2-0 pe tabela de marcaj.

Al Mansoori şi Diego marcau primele două goluri ale oaspeţilor, iar Mansoori avea să recidiveze în minutul 23 şi să transforme meciul într-un coşmar pentru Reghe şi ai săi.

Mourad Batna a înscris pentru Al Wahda înainte de pauză, dar la cinci minute de la reluare, Kamali a marcat în propria-i poartă şi a ucis speranţele gazdelor. 

 

 

Abia în prelungiri, golgeterul Sebastian Tagliabue a mai redus din handicap cu cel de-al şaselea său gol în şase etape.

 

 

Wahda e pe 3 în campionat, la 2 puncte distanţă de liderul Al Sharjah. Al Ain şi Al Jazira au însă un meci mai puţin jucat şi ar putea depăşi în acest weekend formaţia lui Reghecampf. Înfrângerea cu Dhafra a fost doar a doua a sezonului pentru tehnicianul român. Acesta a câştigat deja trei trofee pe banca formaţiei patronate de Şeicul Bin Zayed Al-Nahyan.

Afla mai multe despre: laurenţiu reghecampfal wahda 

viewscnt
Articole similare