Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | "A fost decizia dumneavoastră sau a lui Gigi Becali?". Cum a răspuns Toni Petrea după ce a pierdut jucători la FCSB!

VIDEO | "A fost decizia dumneavoastră sau a lui Gigi Becali?". Cum a răspuns Toni Petrea după ce a pierdut jucători la FCSB!

FCSB

Comentarii

Antrenorul FCSB-ului, Toni Petrea, a susţinut că trimiterea mai multor jucători la echipa a doua, pentru meciul cu Steaua Bucureşti, face parte din strategia clubului.

Toni Petrea, explicaţii după ce FCSB a lăsat mai mulţi fotbalişti în Liga 3

Dragoş Nedelcu, Aristidis Soiledis, Răzvan Oaidă, Ovidiu Perianu, Gabriel Simion, Octavian Popescu şi Alexandru Buziuc sunt fotbaliştii pe care Toni Petrea nu s-a putut baza la meciul de la Arad, cu UTA. În schimb, la FCSB au apărut tineri jucători precum Musi, Ciuciulete sau Istrate. 

"A fost decizia dumneavoastră sau a lui Gigi Becali?", l-a întrebat reporterul prezent pe stadionul din Arad pe Toni Petrea. Tehnicianul a susţinut că aceasta a fost strategia clubului, de a împărţi jucătorii între prima echipă şi a doua. 

"E o strategie a clubului, care nu e de ieri, de azi, e de mai mult timp. Avem şi echipa a doua, ne preocupă şi s-a stabilit ca aceste meciuri să le tratăm aşa. O parte dintre jucătorii eligibili să evolueze şi în Liga 3. 

Din cauză că am avut meciul din Liga 3, a trebuit să ducem jucători acolo, dar am completat cu juniori, dar asta e mai puţin important. Cine intră, trebuie să demonstreze", a declarat antrenorul FCSB, înaintea partidei cu UTA Arad. 

Sâmbătă, Steaua Bucureşti a remizat cu FCSB 2, scor 1-1, în Ghencea, după un meci în care echipa lui Gigi Becali a condus. "Militarii" rămân lideri în seria din Liga 3 şi vor merge în play-off alături de FCSB 2. 

LIVE VIDEO | UTA Arad - FCSB, pe Telekom Sport 1 şi Telekomsport.ro

Afla mai multe despre: toni petreafcsbsteaua bucurestiuta arad fcsb 

viewscnt
Articole similare