Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | A fost sărbătoare mare pentru românii de la Genclerbirligi! Cosmin Matei şi Bogdan Stancu au promovat în prima ligă a Turciei

VIDEO | A fost sărbătoare mare pentru românii de la Genclerbirligi! Cosmin Matei şi Bogdan Stancu au promovat în prima ligă a Turciei galerie foto

Stranieri

Comentarii

Trupa din Ankara a jucat ultimul meci din acest sezon al ligii secunde în faţa propriiilor suporteri. Roş-negrii erau promovaţi încă din etapa trecută.

Aşa că etapa a 34-a a fost una fără miză pentru Genclerbirligi care a întâlnit-o pe teren propriu pe Demirspor, echipă care se lupta pentru a prinde un loc în play-off-ul de promovare. Oaspeţii s-au impus în cele din urmă cu 2-1 după ce adversarii au jucat în inferioritate numerică din minutul 36. Cosmin Matei a fost titular în timp ce Bogdan Stancu nu a luat loc nici măcar pe banca de rezerve la Gencler. 

La final, toţi fotbaliştii gazdelor au primit medalii pentru performanţa de a reveni după un singur sezon în prima divizie a Turciei. Cosmin Matei s-a pozat alături de Bogdan Stancu iar fotografia a fost urcată rapid pe o reţea de socializare de fostul dinamovist. 

Afla mai multe despre: genclerbirligicosmin mateibogdan stancupromovareturcia 

viewscnt
Articole similare