Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | A început construcţia unui nou stadion spectaculos în Liga 1. Va costa 38 de milioane de euro. În ce oraş va fi ridicat

VIDEO | A început construcţia unui nou stadion spectaculos în Liga 1. Va costa 38 de milioane de euro. În ce oraş va fi ridicat

Superliga

Comentarii

Lucrările la stadionul din Sibiu continuă şi în această perioadă se montează noua suprafaţă de joc. În paralel, Primăria Sibiu a lansat un filmuleţ în care este prezentat proiectul noului stadion.

Arena din Sibiu a intrat într-un amplu proces de reconstrucţie. A fost ridicată deja tribuna oficială şi urmează să înceapă lucrările de construcţie pentru celelalte zone din stadion. Un detaliu important, pe stadion vor fi putea fi organizate meciuri în paralel cu lucrările de construcţie la celelalte tribune. Până atunci, stadionul din Sibiu va beneficia de o nouă suprafaţă de joc, care se montează în această perioadă.

Primăria a prezentat proiectul noului stadion

Viitoarea arenă va avea aproximativ 12.500 de locuri şi va costa nu mai puţin de 38 de milioane de euro. Primăria Sibiu le-a prezentat suporterilor un filmuleţ cu proiectul viitorului stadion şi imaginile sunt destul de interesante.

"S-a alocat un buget pentru reconstrucţia stadionului, de 38 de milioane de euro, ceea ce este o sumă suficientă pentru a face un stadion la standarde europene. Stadionul are 12.500 de locuri care vor fi suficiente pentru 90% dintre partide. Eu cred că acoperă necesităţile. Lucrările ar trebui sa înceapă în vara anului viitor şi ne dorim că pe perioada lucrărilor echipa să joace în continuare la Sibiu, pentru că se poate lucra. Eu zic că trebuie să fim mulţumiţi pentru că vom avea un stadion de Champions League. Am încredere că primăria ne va da la cheie un stadion foarte modern", a declarat Iuliu Mureşan, preşedintele lui Hermannstadt.

 

Afla mai multe despre: hermannstadt 

viewscnt
Articole similare