Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | A început nebunia la Slobozia! Jucătorii au sărbătorit pe modelul Inter promovarea Unirii în Superligă: „Made in Romania”

VIDEO | A început nebunia la Slobozia! Jucătorii au sărbătorit pe modelul Inter promovarea Unirii în Superligă: „Made in Romania”

Liga 2

Comentarii

Fotbaliştii celor de la Unirea Slobozia au sărbătorit în mare fel promovarea pe prima scenă a fotbalului românesc.

VIDEO | Cum au sărbătorit cei de la Unirea Slobozia promovarea matematică în Superliga României

Unirea Slobozia este prima echipă din Liga 2 ce şi-a adjudecat matematic promovarea în Superliga României după victoria recentă din Liga 2.

Ialomiţenii s-au impus pe terenul lui CS Mioveni, scor 1-0, graţie reuşitei semnate de Florin Purece, din penalty, la ultima fază a primei reprize. Astfel, trupa lui Adi Mihalea a acumulat 53 de puncte, cu patru etape rămase de disputat.

În acest condiţii, Unirea Slobozia este sigură că se fa număra printre primele două clasate din play-off-ul Ligii 2, ce au drept de promovare. Unirea Slobozia va juca pe prima scenă a fotbalului românesc pentru prima oară în istoria de 69 de ani a clubului.

După victorie, fotbaliştii Unirii au sărbătorit în stilul celor de Inter, dansând pe melodia „Made in Romania”, cântată de Ionuţ Cercel. Italienii au celebrat identific câştigarea unui nou titlu în Serie A, iar bucuria lor s-a viralizat instant datorita lui Hakan Calhanoglu.

Acum a venit rândul celor de la Slobozia să petreacă astfel. Iată imaginile din vestiarul celor de la Slobozia:

 

Afla mai multe despre: unirea slobozialiga 2promovare 

viewscnt
Articole similare