Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | A jucat la Arsenal, dar visează la un transfer în Serie A. Cine este jucătorul care îl motivează pe Vlad Dragomir

VIDEO | A jucat la Arsenal, dar visează la un transfer în Serie A. Cine este jucătorul care îl motivează pe Vlad Dragomir

Stranieri

Comentarii

Vlad Dragomir (19 ani) a petrecut ultimele sezoane în Anglia, la Arsenal, dar vara trecută a părăsit Regatul Unit pentru a juca la Perugia, în Serie B. Doar că jucătorul îşi doreşte mai mult, visează la Serie A, iar cel mai mare factor motivaţional este chiar colegul său, Ionuţ Andrei Radu.

"Sincer, Radu mă motivează foarte mult atunci când îl văd că joacă în Serie A, mai ales că e unul de-al nostru, care acum e cu noi la naţională şi la fiecare antrenament îl vezi determinat şi te ajută", a spus mijlocaşul, revenit în ţară pentru a face parte din stagiul de pregătire al naţionalei sub 21 de ani. 

Dragomir, care nu a primit foarte multe şanse la prima echipă a lui Arsenal, fiind ţinut de câteva ori pe bancă de Arsene Wenger, a vorbit şi despre trecerea de la fotbalul britanic la cel italian, mai tacticizat: "A fost un pas diferit, un pas mare pentru mine, mă aşteptam să fie o diferenţă de joc faţă de Anglia dar m-am acomodat foarte repede şi îmi place foarte mult. Tot timpul le-am spus şi alor mei că îmi place foarte mult stilul italian, e foarte multă tactică dar îmi place foarte mult". 

3 assist-uri şi un gol a reuşit Dragomir în cele 21 de meciuri jucate pentru Perugia în acest sezon. 

Afla mai multe despre: vlad dragomirionut andrei raduromania u21 

viewscnt
Articole similare