Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | A marcat şi e sigur că a adus o victorie vitală: "La finalul sezonului vor conta aceste trei puncte!"

VIDEO | A marcat şi e sigur că a adus o victorie vitală: "La finalul sezonului vor conta aceste trei puncte!"

Academica Clinceni

Comentarii

Florin Achim (28 de ani) adus victoria Academicii Clinceni, 1-0 cu Poli Iaşi în deplasare, la capătul unui contraatac şi a unei greşeli a lui Ştefan Târnovanu, portarul de 20 de ani al Iaşiului. Achim e sigur că golul său, cu care a adus cele trei puncte, va face diferenţa între retrogradare şi menţinere în Liga 1 la finalul sezonului actual.

În minutul 77, Achim a scăpat pe o contră a Clinceniului şi a tras puternic la poartă, apoi, şi cu concursul portarului Ştefan Târnovanu, a înscris. Mingea i s-a scurs printre mâini goalkeeperului din Copou şi a intrat în poartă. Florin Achim e sigur că acest succes va conta enorm atunci când se va trage linie.

"Probabil la finalul campionatului vor conta aceste 3 puncte. Se pare că am scăpat de acea poziţie care ne apasă, a fost presiune pe noi toată săptămâna", a spus Florin Achim, joi, la flash-interviul de după Poli Iaşi - Academica Clinceni 0-1, la Telekom Sport.

În urma rezultatului, Academica Clinceni a acumulat 17 puncte şi a egalat-o pe Dinamo la puncte, dar a trecut peste "câini" în clasament la golaveraj şi trupa lui Adrian Mihalcea este pe loc retrogradabil, 13. Totuşi, Dinamo are două jocuri mai puţin.


 

Afla mai multe despre: florin achimacademica clinceniliga 1 

viewscnt
Articole similare