Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | A picat încă un transfer? Gigi Becali nu vrea să achite suma de transfer pentru jucătorul mult aşteptat. Andone: ”Preţul este destul de mare”

VIDEO | A picat încă un transfer? Gigi Becali nu vrea să achite suma de transfer pentru jucătorul mult aşteptat. Andone: ”Preţul este destul de mare”

Superliga

Comentarii

Bogdan Andone susţine că sunt şanse mici ca Florin Ştefan să ajungă la FCSB, deoarece Sepsi ţine la preţ. FCSB are în continuare probleme cu postul de fundaş stânga.

FCSB a jucat deja patru meciuri oficiale din noul sezon, două în campionat şi două în Europa League, însă nici acum nu şi-a rezolvat problema fundaşului stânga. Plecarea lui Junior Morais la Gazintep Gazişehir pare acum foarte greu de acoperit, mai ales că Momcilovic are în continuare probleme.

Gigi Becali încearcă în această perioadă să-l transfere pe unul dintre Bradley De Nooijer (Viitorul) sau Florin Ştefan (Sepsi), dar până acum n-a avut prea mult succes. Bogdan Andone susţine că şansele ca Ştefan să ajungă sub comanda lui sunt destul de mici, deoarece Sepsi nu este dispusă să lase din preţ. Gigi Becali este dispus să ofere 500.000 de euro, în timp ce echipa din Sfântu Gheorghe cere dublu.

”Ştefan era aici. Da, Ştefan era aici, dar, din păcate, cred că rămâne aici în continuare. (Patronul tocmai spunea că costă un milion de euro). Este un preţ destul de mare pentru România în momentul de faţă”, a declarat Bogdan Andone.

Afla mai multe despre: florin stefan 

viewscnt
Articole similare