Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | A plecat de 7 ani, dar rămâne "câine" şi vede partea plină a paharului: "Bine că n-au ajuns în situaţia Rapidului!"

VIDEO | A plecat de 7 ani, dar rămâne "câine" şi vede partea plină a paharului: "Bine că n-au ajuns în situaţia Rapidului!"

Superliga

Comentarii

Adrian Scarlatache a plecat de aproape 7 ani de la Dinamo, însă rămâne conectat la tot ce se întâmplă în Ştefan cel Mare şi spune că situaţia fostei sale echipe nu îl lasă indiferent. Totuşi, fundaşul legitimat în prezent la Zira, în Azerbaidjan, e încrezător că Mircea Rednic va putea redresa situaţia, chiar dacă în acest sezon e greu ca Dinamo să mai prindă play-off-ul.

Scarlatache priveşte şi partea plină a paharului: Dinamo putea avea o soartă şi mai crudă, similară cu cea a rivalilor de la Rapid, forţaţi să o ia de la capăt, din Liga a IV-a.

"Eu îmi doresc foarte mult să ajungă în play-off, mai ales că nea Mircea este acolo, eu am lucrat cu el atâţia ani şi ştiu că este un antrenor bun şi dacă e cineva care poate să o ajute pe Dinamo în momentul ăsta el este antrenorul care poate să facă asta.

Le va fi foarte greu, sunt sigur, dar nu imposibil. Cred că ar trebui să câştige toate meciurile pe care le au ei de disputat şi să aibă şi puţin noroc.

Sunt dinamovist dar asta este, se mai întâmplă în viaţa unei echipe. Bineînţeles că îmi pare rău dar nu este o ... Pentru suporteri este o tragedie dar ăsta este fotbalul. Bine că nu s-a ajuns în situaţia Rapidului.

Până la urmă a fost anul trecut un an nereuşit, cred că şi anul ăsta dacă nu se califică, se mai întâmplă astfel de lucruri în viaţa echipelor.

Într-adevăr, doar pentru că este Dinamo pare un pic mai grav dar eu zic că au puterea să treacă peste această situaţie
", a declarat Scarlatache pentru Telekom Sport.

Fundaşul rămâne cu amintirea plăcută a golului marcat în finala Cupei României cu Rapid, din 2012, câştigată de Dinamo, scor 1-0. Scarlatache speră ca din sezonul viitor Dinamo să conteze din nou în lupta pentru trofee.

"Pot să zic că am plecat cu capul sus de la Dinamo, mă simt uşurat pe de-o parte (n.r. a marcat golul decisiv în finala Cupei din 2012). Nu pot să zic că am plecat la timp, dar am plecat când trebuia, aveam şi o vârstă atunci bună de jucat afară, mă bucur că am adus o cupă. Şi le doresc cât mai repede să câştige un trofeu.

Ştiu că nu mai sunt nici în Cupa României acum, campionatul deja este foarte greu de câştigat, cred că anul viitor Cupa e mai la îndemână. Dacă vor face o echipă bună anul ăsta, dacă nu vor reuşi să intre în play-off şi se vor pregăti pentru anul viitor, vor avea şanse la titlu cred
", a declarat Scarlatache pentru Telekom Sport.  

Fundaşul de 32 de ani rămâne dinamovist, dar nu crede că va mai juca pentru echipa de suflet. Vrea să-şi încheie în Azerbaidjan şi spune că roş-albii au nevoie de sânge proaspăt acum.

"Normal, Dinamo rămâne în inima şi în sufletul meu mereu, am crescut acolo la juniori, dar deocamdată nu e cazul să mă întorc eu la Dinamo. Dinamo caută altceva acum, eu sunt foarte bine unde sunt.

M-aş întoarce oricând, nu ca fotbalist la Dinamo, fiindcă deja am şi eu o vârstă, nu mă mai gândesc să mă întorc prea curând în ţară sau cel puţin să îmi închei cariera în ţară.Dinamo rămâne în inima mea şi dacă se va ivi vreodată posibilitatea nu aş spune niciodată nu.

Nu, nu mă gândesc să mă retrag de la Dinamo. Dinamo are alte ţeluri acum, am văzut caută jucători tineri, eu deja mă încadrez la alt gen de jucători, plus că sunt foarte bine aici, sunt de atâta timp, m-am acomodat şi mi-aş dori să îmi termin cariera aici"
, a declarat Adrian Scarlatache pentru Telekom Sport.





 

Afla mai multe despre: scarlatache dinamoplay-off 

viewscnt
Articole similare