Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | A pus FCSB mâna pe un super jucător? Are 20 de ani şi a făcut un meci superb pentru FC Voluntari

VIDEO | A pus FCSB mâna pe un super jucător? Are 20 de ani şi a făcut un meci superb pentru FC Voluntari

Superliga

Comentarii

Daniel Benzar, jucător împrumutat de FC Voluntari de la FCSB, a fost unul dintre cei mai buni jucători în meciul cu ACS Poli, câştigat de ilfoveni cu 3-2. Numărul 97 de la FC Voluntari a contribuit la două dintre goluri şi a fost implicat în cele mai multe faze ofensive iniţiate de ilfoveni.

Daniel Benzar a fost una dintre surprizele plăcute din lotul FCSB-ului. A impresionat atunci când a fost introdus, dar a jucat destul de puţin din cauza concurenţei foarte mari pe care o avea pe postul său. Şefii FCSB-ului au decis să-l trimită în această iarnă la FC Voluntari, sub formă de împrumut, pentru a prinde mai multe minute. Şi pare o mutare bună pentru cariera lui Daniel Benzar.

Jucătorul de 20 de ani a fost titular în deplasarea de la Timişoara şi a impresionat. Daniel Benzar a fost folosit în flancul stâng, dar a arătat foarte multă poftă ofensivă şi fazele l-au găsit de multe ori în faţa porţii. În plus, şi-a schimbat poziţia destul de des, mişcare prin care de multe ori i-a bulversat pe apărătorii lui ACS Poli. Am scos în evidenţă câteva dintre fazele importante în care a fost implicat.

  • În minutul 33, a primit o pasă excelentă, şi-a depăşit adversarul din preluare, a rămas singur cu portarul, dar a fost prea altruist şi a pasat în lateral, intenţie citită de portarul lui ACS Poli.

  • În minutul 63, a bătut destul de bine o lovitură de la peste 25 de metri. A trimis pe centru, dar Straton a avut ceva probleme în a reţine balonul.

  • În minutul 70, a contribuit la golul egalării, când tabela arăta 2-1 pentru ACS Poli. Daniel Benzar a luat o acţiune pe cont propriu, şi-a aşezat mingea, a centrat periculos, mingea a ajuns la Adrian Bălan dintr-o respingere şi atacantul lui FC Voluntari a făcut 2-2.

  • În minutul 90, a dat pasă la golul din care Voicu a făcut 3-2 pentru FC Voluntari. Daniel Benzar a centrat perfect dintr-o lovitură liberă de pe partea dreaptă, Voicu a prins un moment de mare inspiraţie şi a marcat cu o reluare pe spate.

Daniel Benzar s-a format la LPS Banatul, de unde a fost transferat de FCSB în vara lui 2015. Este fratele mai mic al lui Romario Benzar, se evidenţiază mai ales prin tehnică, iar acest sezon a făcut pasul la seniorii FCSB-ului. În ultimii doi ani, Daniel Benzar a fost împrumutat la Academica Clinceni. Site-ul transfermarkt.com l-a cotat la 450.000 de euro.
 

Afla mai multe despre: daniel benzaracs polifc voluntariliga 1 

viewscnt
Articole similare