Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | A uimit pe toată lumea! Cum a protestat Vettel la finalul MP al Canadei. A procedat bine?

VIDEO | A uimit pe toată lumea! Cum a protestat Vettel la finalul MP al Canadei. A procedat bine?

Formula 1

Comentarii

După ce a ajuns în zona podiumului de premiere fără monopostul cu care a concurat pe circuitul de la Montreal, pilotul german a schimbat plăcuţele aflate în dreptul maşinilor care au ocupat primele locuri în cursă.

Vettel a fost penalizat pentru un incident petrecut în timpul cursei şi din cauza sancţiunii a pierdut şansa să câştige prima cursă din acest sezon. Iar fostul campion mondial a protestat la adresa celor care au luat decizia de a i se scădea cinci secunde din timpul parcurs pe pistă. Nu şi-a mai adus monopostul în zona unde se face premierea aşa cums e întâmplă de obicei cu ocupanţii podiumului la sfârşitul fiecărei curse.

Dar mai mult decât atât şi-a permis să schimbe şi plăcuţele amplasate de oragnizapri în dreptul fiecărei maşini, conform cu locul ocupat la finalul Marelui premiu canadian. Vettel a luat plăcuţa pe care era trecută cifra 2 şi a aşezat-o în dreptul maşinii lui Hamilton, iar cea cu numărul 1 a fost postată în locul unde ar fi trebuit să se afle monpostul germanului.  

Afla mai multe despre: vettelhamiltongpcanadasancţiune 

viewscnt
Articole similare