Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | "A venit momentul lor să demonstreze". Mesajul lui Segărceanu pentru fetele din echipa de Fed Cup a României

VIDEO | "A venit momentul lor să demonstreze". Mesajul lui Segărceanu pentru fetele din echipa de Fed Cup a României

Tenis

Comentarii

Echipa României de Fed Cup este pregătită pentru duelul cu Rusia, care începe vineri, în direct la Telekom Sport. Fără Halep, Begu sau Niculescu, Segărceanu va trimite pe teren o echipă tânără, cu o medie de vârstă sub 25 de ani.

"Simt un pic de presiune, fiind liderul echipei, însă pe de altă parte o iau ca pe o oportunitate, ca pe o şansă, este un moment pe care l-am aşteptat de foarte mutl timp fiindcă mi-am dorit extrem de mult să joc şi iată că acum a venit, cumva neaşteptat, dar a venit" , a declarat Ana Bogdan.

Şi rusoaicele au făcut schimbări în lot. Pavlyuchenkova, care a jucat sferturi la Australian Open, şi Kuznetsova nu vor evolua la Cluj în weekend. Anna Blinkova, locul 54 WTA, este noua jucătoare convocată de Igor Andreev. Alexandrova, Kudermetova şi Kalinskaya sunt celelalte rusoaice care vor juca împotriva României pentru un loc la turneul final de la Budapesta. 

"Nu suntem favoriţi şi cred că este un plus pentru ele. Toată lumea îşi doreşte să fie în echipa naţională. A venit momentul lor şi au ce să arate. Şi, cu ajutorul publicului, sunt absolut sigur că vor da totul şi noi chiar ne dorim şi sperăm la o victorie" , a spus căpitanul nejucător al României, Florin Segărceanu.

Afla mai multe despre: tenis 

viewscnt
Articole similare