Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Academica Clinceni - Rapid 0-1. Mutu, trei din trei pe banca giuleştenilor. Romario Moise repară penalty-ul ratat de Bălan

VIDEO | Academica Clinceni - Rapid 0-1. Mutu, trei din trei pe banca giuleştenilor. Romario Moise repară penalty-ul ratat de Bălan

Fotbal intern

Comentarii

Rapid a învins-o cu emoţii pe Academica Clinceni, scor 1-0, în a doua etapă din play-out-ul Ligii 1. Romario Moise, la primul gol stagional, îl salvează pe Adrian Mutu. Este al treilea succes consecutiv pe ”Briliant” în tot atâtea meciuri pe banca Rapidului.

LIVE VIDEO | Academica Clinceni - Rapid 0-1 (Romario Moise 67)


Echipele de start:

Academica Clinceni: Ureche – Rufati, Tsvetkov, C. Ion – Mboko, Vrdoljak, Corinus, Florică, Holzmann – R. Ion, Alghoul; Rezerve: Bolboaşă, Cmovs, Gogov, Massaro, Oprea, Dumitrache, Dima, Melenciuc; Antrenor: Constantin Giurescu

Rapid: Drăghia – Belu, Săpunaru, Dr. Grigore, Jr. Morais – Kait, Albu – Moise, Al. Ioniţă, R. Ilie – Ad. Bălan; Rezerve: Mărgărit, Acuna, Sefer, Stahl, Pănoiu, Goge, Carnat, Marzouk; Antrenor: Adrian Mutu

Min 90+3. Final de meci.

MIn 67. GOOOL RAPID. Romario Moise marchează cu o lovitură de cap, dintr-o poziţie complicată, din centrarea lui Sefer. Este primul gol marcat de acesta în actualul sezon.

Min 64. Ocazie Clinceni, Gazdele trec foarte aproape de deschiderea scorului. Luca Florică dă pe lângă minge din faţa porţii.

Min 46. A început repriza a doua.

Min 45. Pauză în Ştefan cel Mare.

Min 23. Ocazie Rapid, Romario Moise şutează peste poartă.

Min 20. Ocazie Clinceni. Florică trimite imprecis cu capul.

Min 4. Bălan ratează execuţia de la punctul cu var. Nici coechipierul său nu a fost mai inspirat la mingea respinsă.

Min 3. Penalty pentru Rapid scos de Rareş Ilie.

Min 1. A început meciul.


Meciul de la ora 15:00 este unul dintre cele în care una dintre echipe este mare favorită să câştige, în timp ce adversara acesteia speră să nu piardă la o diferenţă mare de scor.

Rapid a căpătat o mare doză de încredere după victoria concludentă în derby-ul cu Dinamo, scor 3-1, în runda inaugurală a play-out-ului.

De partea cealaltă, aaş cum era de aşteptat, Academica a pierdut cu UTA Arad, scor 0-3, dar speră să facă o figură mai bună în partida de astăzi.

Pe banca giuleştenilor se află Adrian Mutu. Acesta a debutat chiar la meciul cu gruparea din Clinceni din returul sezonului regular, scor 1-0.

În prima parte a campionatului, Rapid s-a impus cu 3-2 în faţa formaţiei ilfovene.

Afla mai multe despre: rapidacademica clinceni 

viewscnt
Articole similare