Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Academica Clinceni - U Craiova 0-0. Primul pas greşit pentru Ouzounidis pe banca oltenilor

VIDEO | Academica Clinceni - U Craiova 0-0. Primul pas greşit pentru Ouzounidis pe banca oltenilor

Superliga

Comentarii

Universitatea Craiova a remizat, duminică, în deplasare, scor 0-0, cu echipa Academica Clinceni, într-un meci din etapa a XXIII-a a Ligii I.

Academica Clinceni - U Craiova 0-0

Echipele de start:

CLINCENI: O. Vâlceanu - Pashov, Bilali, Gardoş, Pîrvulescu - Cordea, Ventura, Dumitriu, A. Popa - Chunchucov, Longher
Rezerve: Ureche - Achim, Chandarov, Rusescu, Tănase, Markovic, Dobrescu, Andronic, Cebotaru

CRAIOVA: Pigliacelli - Vlădoiu, Bălaşa, Papp, Bancu - Mateiu, Nistor - Bărbuţ, Cicâldău, Baiaram - Ivan
Rezerve: Popescu - Vătăjelu, M. Constantin, Bic, Cîmpanu, Constantin, Căpăţînă, Tudorie, Mamut

Min. 46 - A început repriza a doua.

Min. 45+2 - Pauză.

Min. 39 - Ocazie Craiova! Bărbuţ îi dă emoţii lui Vâlceanu, cu un şut puternic, însă mingea a fost atinsă de Ventura şi deviată în corner.



Min. 34 - Ocaize Craiova! Cicâldău trage din şase metri, însă Vâlceanu e la post. În prima fază, mijlocaşul Craiovei a fost blocat de Gardoş, însă a reuşit să şuteze la poartă în cele din urmă.

Min. 1 - A început meciul!


De la 14:30, în direct la Telekom sport 1, se înfruntă două echipe de play-off, dacă e să ne luăm după poziţiile actuale din clasament. U Craiova merge la Călăraşi pentru a juca împotriva Academicii Clinceni, în etapa a 23-a din sezonul de Liga 1. Înaintea înfruntării directe, U Craivoa e pe locul trei în clasament, cu 43 de puncte şi două victorii la rând, în timp ce Clinceniul e pe locul şase, cu 33 de puncte şi două victorii în ultimele cinci meciuri.

În cele trei întâlniri directe dintre Clinceni şi Craiova, cele două echipe şi-au împărţit punctele. Toate cele trei meciuri au fost în Liga 1, iar o dată a câştigat Clinceniul, o dată Craiova, iar un meci s-a terminat nedecis

U Craiova n-a pierdut niciun meci din ultimele cinci şi  vine după două victorii la rând, cu Poli Iaşi (3-0) şi cu FC Botoşani (1-0). De partea cealaltă, Clinceniul are două victorii, două înfrângeri şi un egal în ultimele cinci partide, dar vine după marea surpriză a etapei trecute, când a câştigat cu FCSB, 1-0 chiar pe Arena Naţională.

Afla mai multe despre: u craiovaclinceniliga 1live video 

viewscnt
Articole similare