Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Acum o lună îi cerea demisia, acum îl ia în braţe şi îl felicită! Reacţia primarului din Piteşti după ce Prepeliţă a condus-o pe FC Argeş în play-off

VIDEO | Acum o lună îi cerea demisia, acum îl ia în braţe şi îl felicită! Reacţia primarului din Piteşti după ce Prepeliţă a condus-o pe FC Argeş în play-off

FC Argeș

Comentarii

FC Argeş s-a calificat în play-off în ultima etapă a sezonului regular, graţie victoriei de la Botoşani.

FC Argeş a încheiat anul 2021 cu doar două victorii din ultimele opt partide din Liga 1, depărtându-se de obiectivul său, clasarea în play-off.

Deşi a promovat înapoi în prima ligă doar în 2020 şi ocupa ultima poziţie la jumătatea sezonului trecut, revenirea incredibilă a echipei crescuse pretenţiile pe stadionul Nicolae Dobrin.

Andrei Prepeliţă şi Mihăiţă Ianovschi reuşiseră să transforme codaşa Ligii 1 în pretendentă la play-off în doar câteva luni, astfel că actualul sezon începea cu alt obiectiv decât salvarea de la retrogradare.

După ce rataseră la doar două puncte play-off-ul în stagiunea trecută, cei de la FC Argeş şi-au propus clasarea printre primele şase în acest sezon.

Iar, fiind departe de play-off la începutul acestui an, primarul şi fanii de la Piteşti au început să conteste antrenorii echipei, lucru care l-a şi făcut pe Mihai Ianovschi să demisioneze.

Andrei Prepeliţă nu a renunţat atât de uşor însă, deşi i se cerea insistent demisia, şi a ales să continue la club.

Cu multă muncă şi puţină şansă, FC Argeş şi-a atins obiectivul în ultima etapă a sezonului regular.

Acum o lună îi cerea demisia, acum îl ia în braţe şi îl felicită

După ce a revenit de la Botoşani, unde a obţinut victoria decisivă, Andrei Prepeliţă a fost întâmpinat de primarul Piteştiului, Cristian Gentea, care l-a îmbrăţişat şi l-a felicitat pe tehnician, la o lună după ce îi cerea demisia.

În cadrul conferinţei de presă organizată la Piteşti, Gentea a felicitat echipa pentru un ”sezon foarte bun” şi a punctat că este cea mai mare performanţă a lui FC Argeş de ani buni încoace.

Atât timp cât echipa merge bine şi doar eu sunt criticat, e bine aşa. Bineînţeles că se poate şi mai bine de atât.

Oricum nu ştiu exact când a terminat FC Argeş ultima oară, daca echivalăm sezonul regulat cu un campionat normal, nu ştiu când au terminat pe patru ultima oară.

Un sezon foarte bun. Chiar dacă am început mai greu, iată că băieţii şi-au intrat în mână şi rezultatele se văd”, a declarat Cristian Gentea.

Afla mai multe despre: fc argeş 

viewscnt
Articole similare