Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Motivul din spatele plecării lui Mihai Ianovschi de la FC Argeş: ”Nimic nu este pierdut”

Motivul din spatele plecării lui Mihai Ianovschi de la FC Argeş: ”Nimic nu este pierdut”

FC Argeș

Comentarii

Mihai Ianovschi şi-a dat surprinzător demisia de la FC Argeş şi a clarificat de ce a luat această decizie.

Mihai Ianvoschi şi-a dat surprinzător demisia de la FC Argeş, luând prin surprindere mulţi dintre oamenii din jurului clubului.

Echipa avea ca obiectiv prinderea play-off-ului şi încă şi-ar mai putea atinge ţintele, însă înfrângerea cu FC U Craiova a fost picătura ce a umplut paharul pentru Ianovschi.

Fostul antrenor în acte al piteştenilor a dezvăluit că a plecat cu scopul de a da un impuls echipei, care nu a mai practicat jocul dorit în ultima vreme.

Doar un meci din ultimele şase au reuşit să câştige piteştenii.

Motivul pentru care Mihai Ianovschi a decis să plece de la FC Argeş

Reuşita din sezonul trecut, adică salvării de la retrogradare, care a fost la un pas să se transforme într-un miracol numit play-off, a determinat suporterii să vină alături de echipă la absolut toate meciurile, chiar dacă deplasările au fost foarte lungi şi uneori prestaţiile mai puţin convingătoare.

Obiectivul din acest an, chiar dacă este exigent, reprezintă doar un pas în dezvoltarea acestui club.

O poziţionare în play-off nu înseamnă numai banii de la televiziune şi de la sponsori, ci şi posibilitatea de a promova jucători din propria pepinieră, piteşteni.

Înseamnă şi posibilitatea regăsirii indentităţii acestui club, fiindcă istoria ne arată că marii fotbalişti ai Piteştiului au fost localnici.

Şi acum sunt în lot tineri piteşteni de mare perspectivă, precum Alexandru Işfan, care deja s-a impus în primul 11 al echipei, Crivac Alexandru, fiul lui Iulian Crivac, Claudiu Moisie, Gino Oprescu şi mulţi alţii.

Liniştea unei poziţii în play-off ar da posibilitatea ca aceşti copii să joace şi să progreseze. Centrul de juniori Leonte Ianovschi - FC Argeş a oferit, oferă şi va oferi primei echipe şi fotbalului românesc jucători de mare valoare, conform tradiţiei.

Nimic nu este pierdut în acest moment. De aceea, am considerat că plecarea mea poate reprezenta un nou început pentru club şi pentru echipă.

Aproape întotdeauna când pleacă un antrenor echipa se resetează şi reacţionează, lucru pe care îl doresc din tot sufletul.

Băieţii trebuie să îşi recâştige încrederea în forţele lor şi să adune punctele necesare accederii în play-off.

Sunt sigur că, mai devreme sau mai târziu, voi reveni la Piteşti ca antrenor şi voi ajuta la dezvoltarea acestui club!

Cred în întreg stafful tehnic, în jucători, în Jean Vladoiu, în domnul primar Gentea”, a declarat Mihai Ianovschi, pentru Playsport.

Afla mai multe despre: mihai ianovschi 

viewscnt
Articole similare