Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Veste bună primită de Gigi Becali! FCSB ar putea juca pe stadionul dorit: ”Atunci îl puteam da în chirie”

Veste bună primită de Gigi Becali! FCSB ar putea juca pe stadionul dorit: ”Atunci îl puteam da în chirie”galerie foto

FCSB

Comentarii

FCSB ar putea avea şansa de a juca pe stadionul de la Arcul de Triumf, în urma anunţului făcut de Minstrul Tineretului şi Sportului, Eduard Novak.

Încă de când a fost dată afară din Ghencea, FCSB a fost în căutarea unei noi case. Roş-albaştrii au jucat în mare parte pe Arena Naţională, dar au fost nevoiţi să mai călătorească în jurul Bucureştiului pentru diverse meciuri.

FCSB a disputat mai multe partide la giurgiu şi a trecut şi pe la Buzău, însă Gigi Becali mereu a sperat că echipa sa ar putea juca pe unul dintre noile stadioane din Bucureşti.

Trei arene noi au fost construite în Capitală recent, iar cea din Giuleşti iese din calcul, fiind consacrată ca arena marii rivale Rapid.

Astfel, FCSB rămânea cu opţiunile Ghencea şi Arcul de Triumf, însă CSA Steaua ar da orice pentru a preveni echipa lui Becali din a juca pe stadionul său.

Nici Federaţia Română de Rugby nu a vrut să îi primească pe elevii lui Toni Petrea, însă decizia ar putea fi în afara mâinilor sale.

Ministrul Tineretului şi Sportului a anunţat că doar o semnătură mai este necesară pentru a începe să se dea în chirie arena.

Veste bună primită de Gigi Becali

Anunţul lui Eduard Novak înseamnă că cei de la FCSB pot aplica pentru folosirea temporară a stadionului, plătind de fiecare dată când ar juca acolo, la fel ca pe Arena Naţională.

"Dacă mai obţinem încă o semnătură de la Ministerul Justiţiei cred că în curând dăm drumul. Rămâne de înfiinţat acel Complex Sportiv Naţional Arcul de Triumf şi atunci îl putem da în chirie, să îl închiriem, în curând se va întâmpla asta.

Nu are nicio problemă cu sistemul de încălzire, era o chestiune la pompa de gaz sau nu ştiu exact, dar s-a schimbat şi nu mai este niciun fel de problemă", a declarat Eduard Novak.

În ultimii ani, în România, situaţia stadioanelor a fost una dezastruoasă. Chinida e nevoită să joace la Buzău sau Ploieşti, întrucât nu are o arenă adecvată la Târgovişte, în timp ce şi Rapid a suferit fără stadionul său.

Deşi era gata, giuleştenii nu au putut juca pe noua lor arenă din pricina unor probleme legale şi au fost nevoiţi să dispute un meci la Mioveni, din postura de gazde, împotriva lui CS Mioveni.

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare