Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Valeriu Argăseală, în audienţă la un ministru din Guvernul Ciucă: ”A discutat cu el despre posibilitatea asta”. Ce urmează pentru FCSB. EXCLUSIV

Valeriu Argăseală, în audienţă la un ministru din Guvernul Ciucă: ”A discutat cu el despre posibilitatea asta”. Ce urmează pentru FCSB. EXCLUSIVgalerie foto

FCSB

Comentarii

Mihai Stoica a dezvăluit că Valeriu Argăseală a fost în audienţă la unul dintre miniştrii din Guvernul Ciucă.

Recent, Valeriu Argăseală a fost în audienţă la ministrul Tineretului şi Sportului, Eduard Novak, pentru a rezolva una dintre problemele arzătoare ale FCSB-ului.

De ce a fost Valeriu Argăseală în audienţă la ministrul Eduard Novak

Una dintre cele mai mari probleme cu care FCSB s-a confruntat în ultimii ani a fost cea a stadionului. Deseori, vicecampioana României a fost nevoită să-şi joace meciurile de pe teren propriu în afara Bucureştiului, atunci cand National Arena a fost indisponibilă.

Între timp, în Bucureşti au fost construite 3 noi stadioane - Steaua, Rapid şi Arcul de Triumf - însă FCSB are în continuare probleme când nu-şi poate programa partidele pe National Arena.

Oficialii clubului au făcut solicitări pentru a juca pe noul stadion Steaua, însă de fiecare dată s-au lovit de refuzuri, din cauza conflictelor juridice dintre cele două cluburi.

Acum, cei de la FCSB încearcă să obţină aprobarea să joace pe noul stadion Arcul de Triumf, atunci când programul echipelor de rugby o permite.

Însă şi aici sunt probleme. Din cauza birocraţiei excesive, stadionul Arcul de Triumf nu poate fi dat spre închiriere, deşi a trecut aproape un an de la inagurare. Însă acest lucru ar urma să se schimbe în perioada următoare.

Mihai Stoica a dezvăluit că Valeriu Argăseală a fost în audienţă la ministrul Eduard Novak, cel care i-a transmis că mai are nevoie de două semnături pentru ca procedura de închiriere să devină legală:

”(Va juca FCSB pe Arcul de Triumf?) Argăseală a fost în audienţă la domnul ministru (n.r. Eduard Novak) şi a discutat cu el despre posibilitatea ca noi să ajungem să jucam pe... (n.r. Arcul de Triumf).

Şi încă nu erau toate semnăturile ca să intre în circuit, dar urma să... Trebuie să îl scoată în circuit că nu poate să... ştii. Sperăm să se strângă semnăturile, cele două semnături, să se strângă până atunci”, a declarat Mihai Stoica la Telekom Sport.

Gigi Becali a anunţat când s-ar putea muta FCSB pe stadionul Arcul de Triumf

Patronul FCSB a fost mai generos în detalii şi susţine că FCSB ar putea juca pe stadionul Arcul de Triumf încă din luna februarie. Gigi Becali susţine că a primit asigurări chiar de la ministrul Eduard Novak:

”Avem promisiuni de la ministru că putem juca la arena de la Arcul de Triumf din februarie. Da, da. De la ministrul Tineretului. Faci stadioane, nu joci pe ele”, a spus Gigi Becali la Pro X.

Noul stadion Arcul de Triumf a costat 37 de milioane de euro, are 8.200 de locuri şi a fost predat în decembrie 2020. Însă până acum n-a putut fi închiriat din cauza dificultăţilor birocratice.

Stadionul n-a intrat încă pe lista bunurilor publice ale Statului Român şi această situaţie va fi rezolvată prin înfiinţarea unui centru naţional sportiv. Însă nici până acum n-au fost strânse toate semnăturile. 

”Noi vom înfiinţa un centru naţional sportiv, sunt ultimele semnături, a fost şi blocajul politic, au fost mai multe probleme care au intervenit”, a spus ministrul Eduard Novak, într-o declaraţie făcută în decembrie 2021.

Afla mai multe despre: argaseala 

viewscnt
Articole similare