Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Situaţie tipică pentru Liga 1: Rapid va juca meciul de acasă cu Mioveni pe stadionul din Mioveni

Situaţie tipică pentru Liga 1: Rapid va juca meciul de acasă cu Mioveni pe stadionul din Mioveni

Rapid

Comentarii

Rapid va juca meciul cu Mioveni, pe care ar trebui să îl dispute acasă, pe stadionul echipei lui Alexandru Pelici.

Rapid şi CS Mioveni se vor duela în cea de a 17-a etapă a Ligii 1. Giuleştenii ar trebui să fie gazde împotriva echipei lui Alexandru Pelici, însă situaţia este una greu de crezut.

Înturcât stadionul din Giuleşti nu e gata, iar jucătorii lui Mihai Iosif nu pot reveni pe Arena Naţională încă, pentru un motiv păstrat necunsocut, Rapid plănuia să dispute partida la Giurgiu.

Însă, giuleştenii s-au sucit iar, din nou neanunţând de ce, şi au anunţat că duelul se va juca pe stadionul Orăşenesc din Mioveni.

Rapid va juca acasă împotriva lui Mioveni pe stadionul din Mioveni

Meciul de sâmbătă se va juca la Mioveni. Chiar dacă iniţial ar fi trebuit să se dispute la Giurgiu, partida de sâmbătă, dintre Rapid şi CS Mioveni se va juca pe stadionul Orăşenesc, din Mioveni, sâmbătă seara, de la ora 20:30.

Rapid a jucat ultimele meciuri de pe teren propriu la Mioveni, câştigând cu CFR Cluj, 2-0, în timp ce partida cu FCU Craiova s-a terminat la egalitate, 0-0”, se arată în mesajul postat de club, pe contul oficial de Facebook.

Situaţia este una incrediiblă pentru Rapid, care îşi pierde întreg avantajul de gazdă. În loc ca jucătorii Mioveniului să fie cei ce trebuie să bată drumul, aceştia vor trata meciul de parcă joacă acasă.

În turul campionatului, giuleştenii s-au impus cu 2-0 în deplasarea de la Mioveni şi au eliminat echipa lui Pelici din Cupa României pe acelaşi stadion, la penalty-uri, după 0-0 în timpul regulamentar.

Cele două echipe au promovat împreună la finalul stagiunii trecute, Rapid direct, după clasarea pe locul secund în Liga 2, iar Mioveni graţie barajului, după ce a reuşit să treacă de Hermannstadt.

Dacă giuleştenii se luptă pentru play-off la primul sezon după revenirea pe prima scenă a fotbalului românesc, echipa lui Alexandru Pelici se zbate să rămână în prima divizie, după ce a strâns doar 16 puncte în primele 16 etape.

Afla mai multe despre: rapid mioveni 

viewscnt
Articole similare