Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Adi Vasile este încântat după victoria superbă din Norvegia: "Asta e cea mai mare putere a noastră"

VIDEO | Adi Vasile este încântat după victoria superbă din Norvegia: "Asta e cea mai mare putere a noastră"

Handbal

Comentarii

CSM Bucureşti a învins sâmbătă, în deplasare, formaţia norvegiană Vipers, scor 25-23 (11-12), în cea de-a treia partidă din grupa principală I a Ligii Campionilor. Lotul "tigroaicelor" s-a întors în ţară, iar antrenorul Adrian Vasile a vorbit despre meciul de sâmbătă.

Chiar dacă pe durata meciului, CSM Bucureşti a fost condusă aproape în permanenţă, vicecampioana României s-a impus cu 25 la 23 şi are 7 puncte în Grupa Principală I. 

"E o dovadă de multă unitate de echipă, de mult caracter şo toate astea sunt cele mai importante atunci când vorbim de echipă. În primul rând în mintea lor, în privirea lor, în gestica lor, nu s-a vaăzut că n-ar crede în revenirea noastră şi atunci când simţi energia asta din partea echipei totul se întâmplă mult mai uşor. Asta e cea mai mare putere a noastră, că putem să luptăm până la final. Cu siguranţă ideea de echipă arată foarte clar în minutele de final", a spus Adi Vasile despre meci. 

Tehnicianul de pe banca "tigroaicelor" a dezvăluit care este situaţia Norei Mork şi a vorbit despre celelalte reveniri din lot: "E în partea finală a recuperării, e în grafic. Aşa cum ştie toată lumea recuperarea după ruptura ligamentului încrucişat anterior necesită şi timp şi răbdare şi nu avem voie să greşim niciun pas. Carmen şi Laura e foarte bine că le-am văzut înapoi pe bancă, era pe devreme să evolueze, dar faptul că au intrat în echipă e ultimul pas înainte să le vedem pe teren".

Afla mai multe despre: adi vasilecsm bucuresti 

viewscnt
Articole similare