Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Adi Vasile recunoaşte: "Nu e simplu când ţi se pune întrebarea asta, să fii selecţioner". Ce mesaj i-a transmis noului selecţioner

VIDEO | Adi Vasile recunoaşte: "Nu e simplu când ţi se pune întrebarea asta, să fii selecţioner". Ce mesaj i-a transmis noului selecţioner

Handbal

Comentarii

Adi Vasile, antrenorul echipei CSM Bucureşti, a mărturisit că nu i-a fost uşor să refuze posibilitatea de a prelua echipa naţională de handbal feminin a României, dar şi-a găsit puterea de a-i ura succes noului selecţioner, Bogdan Burcea.

"Îi doresc mult succes, îi doresc ca el, alături de staff-ul pe care şi-l va alege, să facă o treabă bună, să califice... Împrună cu Muntenegru, să mergem împreună la Jocurile Olimpice. Aşa că îi urez multă baftă şi dânsului şi staff-ului şi fetelor.

"Nu e simplu când ţi se pune întrebarea asta, să fii selecţioner. Vine cu foarte multă încărcătură. Dar situaţia mea era foarte clară. Aşa că, pentru moment, lucrurile aşa sunt făcute să fie. Încă o dată, vreau să îi urez multă baftă lui Bogdan, staffului şi fetelor", a declarat Adi Vasile, la finalul meciului cu Gloria Bistriţa.

CSM Bucureşti a învins Gloria Bistriţa, scor 28-25, în Liga Florilor

CSM Bucureşti a învins, miercuri, în Sala Polivalentă din Capitală, formaţia Gloria Bistriţa, scor 28-25, în etapa a 13-a din Liga Florilor.

"Mă mulţumeşte că de foarte multe ori, în prima repriză cel puţin, am ajuns în situaţii foarte clare de a marca. Asta înseamnă că jocul nostru începe să arate bine. Dar e clar că ce mă nemulţumeşte este faptul că la un moment dat ratăm prea mult şi e o senzaţie în care simţim că vrem să dăm şansa adversarului să creadă în el. Şi sta nu e bine, pentru că trebuie să avem... instinctul nostru de a închide jocul trebuie să vină mult mai repede atunci când avem şansa.

Ne afectează puţin atunci când ratăm, începe să ne afecteze puţin concentrarea în apărare şi atunci începem să aducem oarecum neîncrederea şi frustrarea dintr-o fază a alta a jocului. Asta am vorbit foarte mult la pauză, că trebuie să înţelegem că atunci când suntem în atac, trebuie să ne gândim la atac, să nu mai amestecăm gândurile. De asta, la un moment dat, e un fel de mix de gânduri negative, dintre care nu mai poţi să fii în moment şi plăteşti tribut.

Dacă mă întrebaţi dacă o să fim în forma cea mai bună la primul meci, nu are nimeni cum să fie în forma cea mai bună, în luna ianuarie. Nici nu ar fi bine să fim în cea mai bună formă în luna ianuarie, asta este foarte clar. Dar cu siguranţă o să mai avem încă aproape două săptămâni de a ne pregăti până atunci. Cu siguranţă o să arătăm mai bine", a mai spus Adi Vasile.

Afla mai multe despre: csm bucuresti 

viewscnt
Articole similare