Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Adrian Mihalcea, supărat pe Erling Haaland. "Dintre cei doi atacanţi, îl aleg pe Lewandowski". Ce l-a deranjat pe antrenorul "câinilor"

VIDEO | Adrian Mihalcea, supărat pe Erling Haaland. "Dintre cei doi atacanţi, îl aleg pe Lewandowski". Ce l-a deranjat pe antrenorul "câinilor"

Dinamo București

Comentarii

Antrenorul celor de la Dinamo, Adrian Mihalcea, merge pe mâna polonezului Robert Lewandowski în derby-ul Germaniei, dintre Borussia Dortmund şi Bayern Munchen, programat marţi, de la ora 19:30. Meciul va fi transmis în direct, pe Telekom Sport 1.

Adrian Mihalcea consideră confruntarea dintre Dortmund şi Bayern Munchen ca fiind un meci decisiv în economia Bundesligii. Dacă Bayern se va impune, diferenţa dintre cele două formaţii ar ajunge la şapte puncte, iar trupa antrenată de Hans Flick se poate considera campioană, în opinia antrenorului lui Dinamo.

De asemenea, fostul secund de la naţionala mare l-ar alege pe Robert Lewandowski în dauna noii senzaţiei a fotbalului mondial, norvegianul Erling Haaland, de la Borussia Dortmund. Unul dintre motive ar fi faptul că a fost adversar al României în drumul către EURO 2020.

"E finala campionatului, dacă Bayern ar câştiga, s-ar distanţa la 7 puncte. Ar fi greu ca Dormund să o ajungă din urmă ţinând cont şi de valoarea celor din Munchen. În orice moment l-aş alege pe Lewandowski. E un jucător cu experienţă, care an de an marchează extrem de mult şi ajută foarte mult echipei, spre deosebire de Haaland care e un tânăr de perspectivă, doar ce a ieşit în faţă de un an maxim doi şi poate să crească. Şi pentru că sunt supărat pe el şi ţin mai mult cu Lewandowski.

Sunt supărat pentru că a jucat foarte bine în aceste preliminarii şi ne-a îngreunat sarcina să ne calificăm. E un meci care poate decide campioana, altfel spus la o diferenţă de 7 puncte putem spune că Bayern e campioana şi dacă Dormund e mai atentă şi reuşeşte să câştige, campionatul se joacă în continuare. Mă gândesc la o precauţie din ambele părţi şi la un număr de goluri mai redus decât în ultimele etape", a declarat Adrian Mihalcea, pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: fotbaladrian mihalcea 

viewscnt
Articole similare